Min lilla skrutt var så duktig idag! Man m...

Publicerat: 2010-08-31 22:52:30

img_0481 (MMS)

Min lilla skrutt var så duktig idag! Man märkte verkligen att han tyckte de var kul !! Speciellt när korven kom fram!! Har legat i sängen nu sen tio, skulle komma i säng i tid för vi ska börja klockan sju på jobb i morgon!! Inventering!! Kul!! Kändes konstigt o gå i lägga sig samtidigt som patrik en vardag! Oftast är jag ju inte i säng fråns vid tolv tiden!  O det märks ju nu, jag kan inte sova !! Men vi får ge det ett försök till! Godnatt


tradera.

Publicerat: 2010-08-30 22:30:09

Helgen som varit har jag bara jobbat, hände inget speciellet! Ifredags fick jag o svante ha en myskväll för oss själva.. O sen i lördags gjorde jag inget skulle öppna på söndagen på jobb!
O nu jobbar jag bara imorgon o på onsdag, sen är det ledigt i fyra dagar! Skönt! Ska försöka fixa till min hall nu när jag är ledig! :) Imorgon ska jag o svante börja på första lektionen med honom! Ska bli kul o se hur han sköter sig, tror han kommer bli helt till sig! Jag tycker det ska bli skit skoj! Det blir nog bra!

Mamma har ju dragit in mig i de här tradera träsket, o så säger hon till mig att hon har köpt en mini data för 700.. o jag bara.. VA? Lägg bud till mig med så det gör hon, o sen kommer det fram att det är med eng tangentbort! O tror ni inte jag var den ända som vill ha, men men har köpt en mini data för 450, med engtangenbord! hahaha! Kan alltid ha nytta för den någon gång, om inget annat när jag ska lämna in min egen data nu!
Åh!

Nu ska jag gå med svante, sen blir det sängen!




natten..

Publicerat: 2010-08-28 10:21:39
Yes, då var det lördag igen ? Har inte tiden gått vääääldigt snabbt denne veckan? Det tycker jag minsan! Igår fick jag min lön, roligt! hehe kände å min lunch att jag ville unna mig något, men hitta igen jag ville ha! HE, jaja skönt när det är så! Förövrigt så kände jag mig allmänt kass i går kväll, fick ont i huvet, o kände mig frusen o ush! Men sista timmen på jobb så kommer dom söta tjejerna från WAYNES in med en smothie, åh det gjorde hela min kväll! Så söt! Sånt som bilvit över, som dom ändå kastar! 
Men sen vilken natt jag haft, somnar rätt tididgt eftersom jag inte var helt 100 i går, sen får jag värsta kramp i vaden! Fy fan! Jag har ju lite problem med det, att jag får kramp lite då o då.. Men i natt var det helt fruktansvärt! iaf, somnar om.. klockan halv SEX kommer patrik hem. Han hade varit ute med kunder, dom träffades klockan 14, o höll på till 05.30....! OKEJ! Han kommer in o jag ser att han var vääldigt onykter! Men jag säger inget för jag kände inte för o prata då, för hade vi börjat snacka så skulle han dra upp hela kvällen o ja ni vet! Så tar han sitt täcke o sin kudde, går ut i soffan för att lägga sig trodde jag! PERFEKT! tänkte jag då! Ha någon som stinker sprit brevid sig är ingen hit! Men sen kommer han tillbaka, lägger sig i sängen, o somnar på typ en MINUT! O då får jag panik, för han börjar snarka som en gris!!!! Så då lägger jag mig på soffan, vad hade patrik gjort då, joo slängt ner alla kuddar på golvet... Hmm! Undra vad han sysslat med! Iaf, sen somna jag gått igen.. tills byggplatsen starta här utanför! Dom håller på att borra till bergvärme till oss! O börjar bli rätt trött på allt LJUD från det! Men men!  Nu ska jag köra till jobb!







MIN lediga tid!

Publicerat: 2010-08-26 23:43:19

Idag har jag hunnit med massor! Skönt när man känner att man fått ut något ur dagen! Klockan 9.30 skulle jag vara hos vetrinären med svante, han skulle få sitt vacsin, vilket han kanske inte tyckte var så där jätte kul! Men hela grejen var klar på 5 min, så det gick smidigt! Efter det åkte jag o emma till malmö, för att gå på ikea. O när jag ringer min älskade pappa, o ska fråga efter vägen så det första han säger är Näääää, ge dig inte in på de, det hittar du aldrig, o du har aldrig kört där själv! O jag hör på hans röst att han inte gillar de! Varför är de så? Jo, för att jag är minnst, oftast om vi ska någon stans så kör inte jag utan då brukar det vara patrik eller, tesse.. Så då anser han att jag inte kan köra där! Men iaf, jag o emma körde i väg o vi hitta utan problem o bilen är hel.. skönt! Vi gick o titta o prata om livet  jag o emma.. O blev vi klockare... Hmmm NEJ! hehe. var iaf en trevlig tur! När jag väl kom hem så börja jag fixa här hemma, satte upp mina nya gardiner o det blev skit fint! Mamma kom o hjälpte mig med det sista på gardinerna! O vi kom fram till att jag nog behövde ha en matta under mitt matbord, så jag körde i väg till rusta, o inhandla en.. SÅ NU ÄR HÄR SÅ JÄVLA FINT HEMMA! Jag vill inte gå o lägga mig så fint här är! Hehhe!

Har även läst lite i boken som vi fick på vår kurs som vi ska gå med svante, o där stod en hel del grejer som man itne tänker på. Tex att man skulle låta hunden få vara nära när hela familjen var samlad vid tv för att dom kände harmoni då! Om dom då inte fick vara nära eller om man inte prata med dom så kunde hunden känna utanförskap! Det vill man ju inte! Så nu när svante låg o sov fint i sin korg, var jag tvungen o kalla på han så han inte känner sig utanför ;) O det stämmer verkligen för ofta när jag o patrik sätter oss i soffan o ska titta på tv eller något, så vill han helst ligga ända in till oss båda, gärna på oss o det är ju för att han vill vara nära! Nu får han ju inte vara i värken säng eller soffa här, men vi får väl göra något annat så han inte känner sig utanför! Tycker detta ska bli så väldigt intresant, o gå på denne kursen med han! O jag tror han kommer älska de!


trötttt...

Publicerat: 2010-08-24 23:09:47

Har varit en seg dag idag, lite folk på väla.. Folk väntar väl på sin lön kan jag tänka mig! Ojag känner mig så trött, fattar inte.. I går hoppa jag i säng efter fångarna på fortet o sov till halv tio.. Känns ju inte så där jätte bra. Men tror de är nu när man känner att man verkligen kommer tillbaka till verkligheten, som man blir trött eller något!
Imorgon är en stor dag, hahah Nej men jag ska börja kurs med svante då, o ser framimot de! Alla säger ju att det blir en helt ny hund efter man gått kurs, så nu ska jag se vad jag tycker! O med detta korta in lägg säger jag godnatt!



Bilder!

Publicerat: 2010-08-24 11:37:25

hallå, det vat var ett tag sen!!

Men sista veckan har varit mycket o stå i! vi har fixat mycket inför kräftskivan! KRÄFTSKIVAN, var super, super kul! O vi har snackat fram och tillbaka, o det kan vara så att det var roligare i år, än förra året! Så det så! Alla var verkligen på g! och det var mycket roligt folk, det blir verkligen roligt att blanda alla åldrar som vi gör! Verkligen kul känns som en bra avslutning på sommaren med! Så till alla ni som läser boka in nästa år vecka 33! För då kör vi igen! dock dom som inte har hört av sig eller något detta året, kom inte få någon inbjudan! jag tycker det är så dåligt, hur svårt är det att höra av sig o säga NEJ, ELLER JA! Jajja.. Skit samma nu! Kommer ge er ett bild regn nu!!!






















snabbis

Publicerat: 2010-08-18 00:14:43
vilken dag jag har haft.. Först så sov jag tills tio.. vakna inte en gång å hela morgonen, det brukar man annars göra. Iaf ringer till tesse hon låg också och sov.. Efter det fick det bli att gå en runda med svante sen kom tesse så käka vi frulle och bestämde dagens planer, o då blev det att vi skulle åka till malmö. o det gjorde vi blev entre för det var sånt himla piss väder! Mysigt o ha semester o bara ta dagen som den kommer. Bland det bästa jag vet :)

Nu ska jag ta en titt på tv, sen ska jag hoppa i säng.. blir en pw i morgon klockan 08.00 enligt tesse, o ja det är rätt vi eller jag behöver röra på fläsket!


Vad tycks om min nya pyjamas... Hehe! Tyck...

Publicerat: 2010-08-17 22:23:40

img_0477 (MMS)

Vad tycks om min nya pyjamas... Hehe! Tyckte den var skit fin! O riktigt sköööön!


Shoppingen går bra! Har köpt mig en ny klo...

Publicerat: 2010-08-17 14:44:08

img_0474 (MMS)

Shoppingen går bra! Har köpt mig en ny klocka!! Tesse provar snygga jeans! Känns som om det blir en dyr runda! Men va fan! Livet är tills för att leva,!!


Åhhh, nu blev det soffeläge! Efter en hel ...

Publicerat: 2010-08-16 20:54:58

img_0470 (MMS)

Åhhh, nu blev det soffeläge! Efter en hel dag med farmor+Tesse är jag helt död! Tesse pratar mycket o relativt högt!!! Men vår farmor, pratar ännu mer o typ 100 grr högre! Så är trött i huvet! He, har varit en riktigt mysig o rolig dag! Massa skratt, o se glädjen som man fick se hos vår farmor den ger så mycket! Hehe, hon är 91, springer i trappor... Lägger sig på alla fyra för att vi skulle tvätta håret på henne! Går på Väla, provar klänningar! Ja! Helt underbar är hon! Så nu har jag tagit mig en dusch o satt på mig ett par joggingbyxor o en ny tvättad t-shirt!!! Hade tänkt dra en vända med damsugaren, men nej... Ska fan sitta här nu hela kvällen! Funderar på att åka till Malmö i morgon... Eller kullaberg!? Hum!


Nu har vi köpt klänning, ätit middag på Vä...

Publicerat: 2010-08-16 14:22:58

img_0466 (MMS)

Nu har vi köpt klänning, ätit middag på Väla! O nu fikar vi på café killeröd:) nästa stopp blir det Östra karup o graven o sätta blommor hos farfar!!


dagen.

Publicerat: 2010-08-16 08:39:27

första semesterdagen, o man går upp klockan åtta! Men vad gör man inte för sin farmor! Idag ska jag o tesse köra till östra karup, o hämta vår farmor sen ska vi åka till väla o köpa en klänning till henne! Men jag misstänker ju att det inte kommer bli någon klänning, för hon är så himla kräsen ! Som tesse typ! hehe!
så nu ska jag köra tänkte jag, får bli inom statoil, o köpa en drick yoghurt hade inget hemma som jag kunde äta! Heeeelt tomt! Efter väla så ska vi se om inte det blir en fika på cafe killeröd...Mys!
vetni vad jag var sugen på innan när jag vakna, bara ta bilen o köra o sen ta in på ett hotell o bara mysa, käka god frulle, o ja ni vet shoppa lite..

Jajja, nu måste jag springa!


farmor o tesse :)






Köpte ny kalender igår! Så nu får vi se hu...

Publicerat: 2010-08-15 08:11:10

img_0436 (MMS)

Köpte ny kalender igår! Så nu får vi se hur länge jag skriver i den;) brukar ju bara vara någon månad, sen tröttnar jag eller glömmer bort den.. Har slängt i två maskiner tvätt nu, tycker det är lika bra att göra om jag ändå ska upp tidigt, slutar klockan 17 idag! Skönt!! Får se vad som händer sen! Men i morgon ska vi nog köra o hämta vår farmor! Hon vill ha en klänning, så vi ska åka till Väla, hon har ju inte varit på Väla på några år! Hehe!


lördag..

Publicerat: 2010-08-14 23:17:12
jaha, lördag kväll o här sitter jag med svante ;/ Medans patrik är ute som vanligt känns det som ;( Men det går ingen nöd å oss. Det ända som jag verkligen saknar är COLA! Hade typ kunnat död för en kall brukcola nu! Men ska försöka hålla mig i från cola ju, o har klarat en HEL vecka snart! o för er som inte vet, så har jag typ druckigt cola varje dag innan, plus lite corna på de... o det märkte man nu när alla jeans skulle på när man börja jobba! Så slut med de!

Jobb idag har varit nice, roligt att jobba lördag ändå.. Tiden går fort, fast man typ bara hjälper kunder o städar!! Sen är det bara imorgon med, o då slutar jag fem.. skönt!

Sitter o funderar ite på vad jag har för mål i mitt liv, fick frågan för ett tag sen.. vad har du för planer liksom i framtiden.. O jag blev helt tyst, visst man vill ha ett bra jobb, som man trivs med.. o man vill ha man o två barn o volvo typ. Nej men vi vet. Men ut över allt de, vad vill jag göra ? Vad är mina mål ? Det är bara jag själv som hindrar mig, för att inte göra det JAG vill! Nej mitt nya mål kommer bli att göra det jag vill!

dagen, kräftis!

Publicerat: 2010-08-13 22:02:20
idag har varit en helt okej dag, kännt mig lite kass i halsen o allmänt seg. Men när jag väl kom till jobb så rulla det på.. antagligen för att jag inte var hemma o tyckte synd om mig själv! ;)
måste väl säga attt det går rätt bra med min GI, idag till lunch blev det sallad o ägg bara.. o när jag kom hem åt jag rostbiff med melon, o lite andra frukter.. Var så himla sugen på cola idag när jag slutat, tänkte köra inom maxi o handla MEN jag höll mig! BRA! Försöker ju även att sluta dricka kolla, eller iaf minska på det! har blivit för mycket av det goda om vi säger så! hehe..
Imorgon är det jobb, känns jätte konstigt har inte jobbat helg på ett bra tag men nu är det dax! Fast jobbar med två roliga tjejer så det kommer bli kul!  Sen på måndag börjar ju semestern! TREVLIGT! Sen nästa lördag är det kräftskiva! ÅH! Kommer bli skoj! Hoppas verkligen på fint väder!! Lite bilder sen förra året! Hi! nedräknigen börjar  på måndag!













Förresten bilden är sen jag, pappa o Pat...

Publicerat: 2010-08-13 05:21:24

Förresten bilden är sen jag, pappa o Patrik åkte hellikopter i sommras! Riktigt mysigt var det, fast blev skit rädd när den typ bara stod helt stilla, o sen dök ner ... Buuu.. Nä nu blir de film!


God morgon! Jag kan inte sova!! Så jävla j...

Publicerat: 2010-08-13 05:19:42

img_0393 (MMS)

God morgon! Jag kan inte sova!! Så jävla jobbigt! Natten har varit piss, börja med att det kom ett åskväder.. Som gjorde mig skit rädd!! Så vi tog skydd i sängen, Svante, Patrik o jag! Patrik var väl inte så jätte rädd, ville bara sova men jag höll han vaken.. Hi! Varmt som fan blev här ju, med tanke på att alla fönster var stängda. O det är det värsta jag vet o sova i värme! Oh sen vakna jag vid tre, o då åska det igen! O sen har jag mer eller mindre varit vaken! O nu kan jag inte somna!! Hur jävla jobbigt  är inte de! Funderar på att gå ut o gå en runda... Eller sätta i gång ett av snitt rena rama Rolf !! Fan! Måste ju sova, plus att jag har ont i halsen! O är typ helt tätt! Åhhhh!


Kommit på en dålig grej med mig själv!!

Publicerat: 2010-08-11 23:13:06

Kommit på en grej som jag är dålig på, ( ja det är svårt för mig o erkänna, ni som känner mig väl vet hur jag är störst bäst, o vackrast! ) Iaf idag efter jobb kände jag att jag var sugen på att köpa ett rött vin, köpte nämligen nya vinglas i dag på ikea, så ville prova hur som var o dricka ur! Så jag går in på systemet, kollar bland alla röda vinner, o eftersom jag inte är något provs av vin, så tar jag ett som inte är det billigaste, o inte det dyraste om vi säger så.. det stod fruktigt o smak av vanlij o björnbär - PERFEKT tänkte jag!
Iaf går till kassan o tar upp mitt körkort direkt, gör alltid det ( är man smal o liten är det lika bra o slänga fram det liksom ) Killen i kassan kollar på mig, mitt körkort o på mig igen, o sen körkortet igen! Va fan tänkte jag!!!! Sen säger denne unge man något som jag blir lite röd om kinderna för. - Vad fin du är i din nya frilla!!! O då blir jag röd om kinderna!! Varför igenligen ?? Jag tackar den ungen mannen för dom snälla orden, o mer eller mindre springer där i från, så han får små ropa på mig så jag tar min krona som jag ska ha tillbaka..

Så ja!!! Jag är verkligen dålig på att ta komplimanger!!! Fy fan, fattar inte varför! Jag är ju som sakt en tjej med skinn på näsan, o har ett himla bra självförtroende! Men jag klarar inte av att ta en komplimang om mitt hår!! Hum! illa!

O igentligen ska jag bara tacka min fina, snygga, underbara, goa, snälla, BÄSTA syster! För det är hon som gör min fin! O hon är för övrigt den ända som kan klippa enligt mig!!  Okej, inte den ända finns några få som kan! Men patrik har klippt sig hos några nu ett tag,  o som han ser ut!! Säger bara hårdesign på väla, va fan!!! en kvart o bara klippa med maskin!!!! när jag ser dirket när han kommer ut därifrån att det inte ser bra ut!, ded säger rätt mycket! visst min syrra är frisör, så jag vet ändå en del, hur det ska se ut, o vad dom missat!!Men för fan!!! Min syster är BÄST!


Idag har det hänt något som aldrig har hän...

Publicerat: 2010-08-11 20:28:00

img_0432 (MMS)

Idag har det hänt något som aldrig har hänt innan!! Patrik o jag dricker vin tillsammans, hihi! Var riktigt gott med ett glas rött efter dessa jobbe dagar jag haft nu hängt om halva butiken, o fixat plats till tolv lådor som dom ska packa upp i morgon! Rätt glad jag är ledig!!! Hihi! Nu ska vi kolla på film!!!


Min lunch idag!! Mmmmmm!

Publicerat: 2010-08-11 13:32:30

img_0429 (MMS)

Min lunch idag!! Mmmmmm!


Idag kör jag en vit tunika från vero moda,...

Publicerat: 2010-08-11 09:35:20

img_0428 (MMS)

Idag kör jag en vit tunika från vero moda, bruna leggings pieces.. O bruna stövlar till de!! Känns roligt att börja med lite höst nytt:) imorse fick jag för mig att jag skulle göra ägg o bacon, åh skulle jag aldrig gett mig in på!! Jag brände baconen, o äggen blev väl helt okej... Men nej! Skulle nog tagit lite fil i stället iaf när jag börja så tidigt som idag, eller nio är väl inte tidigt så, men tidigare än vad jag brukar:)


längtar!

Publicerat: 2010-08-10 21:52:59

Jag riktigt läääääängtar tills det nya ikea kommer att öppna nu i september! Har varit väldigt trött på det gamla ikea nu ett tag, dom har nästan inte haft något o de dom har haft har alltid varit slut! Varje kväll nu när jag har kört hem så försöker jag titta in o se hur det ser ut!! Det är riktigt stort!! Åh så roligt, jag måste kanske be om mer lunch nu på jobb så jag hinner igenom hela butiken! hhahah, det lär dom nog inte ge mig! hehe! På tal om jobb så har jag även idag jobbat som en lite gnu! Fy fan, har ont i min kropp efter att ha hängt om två dagar nu! Jag är inte van vi att jobba på detta sättet efter att ha haft semester o allt vad det nu heter! Men skönt o känna att man lever ;) Svante o jag har gått en PW nu med, dock svårt när man går med han, han ska stanna o lukta o morra på en buske som han tycker ser lite konstig ut, eller så kommer där en katt o då ska vi fram o pussa på den, ( oftast får han en katttas rakt på nosen) Men hari af gått o det känns bra!
Jag börjar spontant att känna att min färg börjar försvinna, ska man behöva uppsöka ett solarium i augusti redan ????? hmmm ?


Dagens gi!! Vet inte om osten är gi, men m...

Publicerat: 2010-08-10 16:08:16

img_0425 (MMS)

Dagens gi!! Vet inte om osten är gi, men men...


morgon,

Publicerat: 2010-08-10 10:30:30
Saknar faktist lite att inte ha en morgontidning! När man bodde hemma hade vi ju HD! Det är en vis känsla av att läsa den på morgonen... Men nu läser man ju den på internet, men det är ju inte samma sak! idag kom solen, kul för er som har sin sista semestervecka, eller nått! Själv tycker jag det kan regna hela denne veckan, o sen vecka 33, ska det vara sol sol sol, speciellt på helgen! ;)

Nu ska jag ta o äta lite frulle! ;) Efter det blir det ngo kaffet på balkongen!! Börjar klockan 14 idag, till 20,15.. Känns helt okej att jobba den tiden, hinner vara hemma med svante o såå. På tal om svante, i dag så väckte han mig gemon att hoppa upp i sängen o ställa sig på min mage, där stor han o vifta på svansen! Mitt lilla hjärta<3

pw!

Publicerat: 2010-08-09 23:25:34
fy fan vilken dag jag haft på jobb idag!!!! Har jobbat som en gnu! Kändes att det var ett tag sen jag liksom jobba som jag gjorde! Har iaf hängt om 3 väggar, o dom blev mycket fina måste jag säga! ;) Har lite smått o fixa imorgon, men börjar inte från två, rätt skönt! Kan jag fixa lite här hemma utan att känna att jag måste gå o lägga mig! Tesse o jag har varit ute på en PW med, så jävla jobbgit innan man kommer i gång!!! Men väldigt skönt så här efteråt! Gjort mina övningar med! Jävligt duktigt!! Klappar mig själv lite på axlen för de!! ( KLAPP, KLAPP)

Nu går jag ju på Gi eller försöker, har svårt o tänka mig in i allt! Men min plan är iaf att gå ner 3 kilo, o sen får en fast kropp... EFTER alla MINA corona... så är det nu dax o ta tag i sig själv. Så har ett mat schema hur jag ska äta o vad som ska ätas under hela denna veckan! Blir lite irrierad över alla som säger, men nejj du behöver inte gå ner i vikt, tänk på dom som är tjocka! Okej, jag är inte tjock! Men man känner ju själv hur man har gått upp lite, o det är säkert ingen annan som ser det! Men min självkänsla är typ skit över min mage! Fy fan! Plus att jag nu måste köpa nya Bhar, för mina tuttar helt plöstigt också bliv stora!! Fy fan!

Ångest!

Publicerat: 2010-08-09 11:08:14
Godmorgon!

Nu har jag hunnit med en hel del! Varit o handlat, för kylen var typ helt tömd! Innan så åkte jag alltid o stor handla, men har slutat med det, det ända som händer för mig är att det tillsist hamnar i soporna! Så nu handlar jag bara det jag verkligen vet att jag behöver! Innan semestern, så slängde jag o patrik 5 påsar med mat! Det håller inte! Men men.. har varit hemma hos min mor o lämnat alla våra lakan som hon ska mangla! Tar sån himla plats om det inte är manglat, plus att det är mycket skönare o lägga sig i det!! tror dock nog hon ångrar att hon sa att hon kunde göra de, jag trodde inte det var allla mina lakan som behövdes! hihi, får hon lite att göra!

Snart beger jag mig till jobb! Denne veckan kommer nog verkligen kännas! Fy fan jobbar 6 dagar! o hela helgen!!!!! Fy fan! Har inte gjort de sen vecka 25, typ! Men men det är bara att bita i det sura äpplet! Sen haar jag ju semester vecka 33!! Sen efter veckan 33 är det allvar igen!!! lite ångest över det!!!

Ångest över att detta är slut!!


Min söndag!

Publicerat: 2010-08-08 22:25:12
Vilken söndag det har varit! Känns som om jag har hunnit med hur mycket som, fast ändå ingenting! Skit märklig känsla! iaf, dagen började med att pappa kom o hämta mig vid kvarti tio, så åkte vi in på baklucke loppis i stan! he, det var ju första gången för oss! Hahha jag tyckte det kändes lite pinsamt, vet ingetligen inte varför men iaf, vi satte upp vårt lilla bord!! o då kändes det som vi hade lite lite gemfört med alla andra, eftersom jag bara skulle sälja mina gamla kläder! Ja, dom är ju inte jätte gamla men, jag använder inte de mer! Massa jeans sålde jag och sånt! Iaf, pappa var jätte negativ o trodde inte vi skulle få sålt något alls, men när dom öppna vid klockan 11, så rusa folk in o drog o slet i kläderna!! haha! Men sen kom det ett REGN, som hette duga!! Så alla packa ihop sina grejjer, o även vi! Synd annars hade vi lätt blivit av med allt! Men nu skulle pappa hem o rensa en massa, så ska vi åka ditt en annan helg! hahah! Ja, herregud!
Efter det så ville jag bara hem o mysa med svante, vilket han också ville, blev överlycklig bara jag kom inom dörren, sen kom patrik också hem, så vi hoppa upp i soffan o kolla på sex and the city, det tyckte nog inte patrik var jätte roligt, men men allt i livet kan ju inte vara roligt! Sen somna jag en liten timme, hehe...
Patrik gick med svante, o efter det åkte vi till stan o käka på orginelle, i norra hamnen! Åh det var skit gott! Jag åt tigerräkor i peppar nått! O patrik åt havets läckerheter! ;) haha! fast han gillar inte musslor, bläckfisk eller de, men räkorna gilla han! Jajja, efter det fick vi en p - böter på 300! Fast vi försökt att lösa biljett, men det gick inte! O hon hade satt det två min innan vi kom, så det var lite irriterade!!! Men nu är den betalt lika bra o betala dirket, så man kan slänga den utan att behöva tänka mer på de!!
Har även hunnit bli fin i mitt hår! ;) Ja, mycket hinner man med om man bara vill!


Tyvärr såg inte vårt bakluckeloppis ut riktigt så här, lite regningare o lite minder sol! ;)


.

Publicerat: 2010-08-07 21:48:42
hello!

idag har varit en konstig dag, vi vakna vid halv åtta jag o svante.. men så tänkte jag att vi kunde dra oss lite till.. o det gjorde vi sen vakna vi igen klockan tio.
Så var ute med han en runda, patrik sov som en gris! Efter turen med svante titta jag på tt avsnitt sex and the city, har blivit mer eller mindre beroende av det! Sen kommer patrik upp, o han är rastlös som en liten gnu som vanligt! Så det var bara o dra på sig lite kläder o be ge sig in i bilen, sen åkte vi till damnark, tog bilen över var där några timmar..

o nu sitter jag här o funderar på om man ska åka in till stan en runda?!! Orkar inte göra vid mig bara... åH! BESLUT ÅNGEST!


Nu äntligen slår jag mig till ro, med en f...

Publicerat: 2010-08-06 15:33:00

img_0414 (MMS)

Nu äntligen slår jag mig till ro, med en film!!!!


med putte <3

Publicerat: 2010-08-05 06:25:39
Idag är man uppe med tuppen, jag o svante är med patrik på jobb !! hahha, det lätt något de! Men vi ska fixa det sista här, o jag tar det heldre nu på morgonen, än till bringar en kväll till här :P Har nog aldrig var på firman så här många dagar i rad, plus timmar i går höll vi på tills elva! Fy fan! Nej nu blir det till att börja städa upp här :P

Ha det bra!

indiska

Publicerat: 2010-08-04 08:20:23

PEARLO bracelet





SHANIA necklace


SHANIA bracelet




Indiska är verkligen en butik som har lyckats med sin smycken! Här är några som ska inhandlas!


Hösten.

Publicerat: 2010-08-04 08:15:52
godmorgon!

Idag har man varit uppe med tuppen! Faktist rätt skönt att komma upp, har haft tvätttid nu klockan sju, så det är ju därför jag har gått upp, plus att jag öppnar på jobb idag! Är lite stressad över allt som ska hinnas med på jobb, jag ska fixa skylten, o det har mycket som skulle göras i den denna gången, plus att jag skulle gå igenom vissa väggar! Åh! Jajja, det ska nog gå bra!

Idag när jag gick med svante så såg jag det första lövet falla, o det var oranget! Kan inte riktigt fatta att hösten så smått börjar närmna sig! Samtidigt som jag verkligen vill ha sommaren kvar, så känner jag en längtan till hösten. Det är rätt mysigt at klä på dig tjocka tröjjor, o  tända massa ljus o jaa.. Var årstid har sin charm!

Mitt lunch nöje!!!!!! Men jag slutar ju om...

Publicerat: 2010-08-03 15:37:18

img_6807 (MMS)

Mitt lunch nöje!!!!!! Men jag slutar ju om två timmar, i då ska vi gerjje på firman:)


trött, tröttare, tröttast!

Publicerat: 2010-08-03 11:49:08

Ja, idag försov sig både jag o patrik, hans kollegor ringde han vid halv sju! ;) Hih, o jag vakna vid tio, o hade planerat att gå upp vid halv nio typ! Skulle fixa lite här hemma, alla mina skåp ser ut som fan! vet inte hur det kan bli så, bara slänger i allt där! Men jag hann iaf fixa i dom, så nu ska det fan hållas så!
för typ 3 veckor sen satte jag in en annons på blocket, om mina möbler som jag har i tvrummet, vill köpa nya o ha allt i vit i stället! Inte en ända som har hört av sig! Hahaha! Men jag tror nästan att jag har satt dyrare pris än vad det kostar nytt :P Men dom är ju inte gamla så, jag vill ju inte sänka bort de! Men får nog gå in o rätt till priset !

Svante är verkligen som ett litet barn, han har ju sin leksaker, ben o grejjer.. Oftast ligger det överallt i lägenheten, så plockar jag upp de, lägger det i hans korg.. Så tittar han på mig o går dirket till sin korg o plockar ut alla gejjer o lägger dom typ där dom låg innan! Åh! Hur ska det gå när man får riktiga barn ???! hahaha! <3


vanliga liv

Publicerat: 2010-08-02 22:42:16

Det är konstigt att man kommer in i sitt "vanliga liv" så snabbt! Jag har bara jobbat 3 dagar sen semestern, o ända så är allt som vanligt igen.. Jag kommer hem vid halvnio, äter lite sen fixar man med något, o idag var det att hänga in o stryka lite kläder! Sen satte jag mig vid tv, o ja ni vet bara softa! O gud vad skönt de var o bara sitta i vår egen soffa! Både patrik o jag har väl haft mer eller mindre panik nu under semestern över hur varmt här har varit uppe i vår lägenhet, o så bara kunna gå ut på vår lilla balkong! Så vi har ju antingen varit på stranden hela dagen eller typ hos mina föräldrar i deras trägård, så vi har ju inte annat an sovit hemma liksom. Så det är faktist rätt mysigt o sitta här hemma nu o bara va! Jag älskar verkligen denne lägenheten även om jag ibland funderar på ett litet hus, eller en marklägenhet! Nu på våren / sommaren, har jag verkligen saknat att inte ha en trägård! Svårt att vänja sig vid lägenhet när man alltid bott i hus! Men men.. Nu är det ju snart höst!
Nu ska jag ta mitt lilla hjärta på en lite kissrunda, sen blir det sängen! Godnatt!


bilder.

Publicerat: 2010-08-02 10:57:01



Då var det måndag igen, tiden går. Här kommer lite bilder sen i lördags :)







Det var denne helgen! Igår på dagen var ...

Publicerat: 2010-08-01 23:37:17

Det var denne helgen! Igår på dagen var jag o Patrik o fixa lite ärende, mata hans pärons katt o lite så, sen på eftermiddagen börja förfesten hos Tesse, grilla o åt massa mat! O en o annan drink slank ner:) Sen åkte vi in till stan, satte oss på hampan, drack någon öl o såå.. Sen var vi på cardan resten av kvällen! Jag känner väl lite de här med festivalen att det är inget för mig, massa små ungar som är fulla, o sen har vi då 50+ ARNa som beter sig som tjugo igen! Det är lite hemskt att inse det men, man har kommit i från det!! Idag trodde jag det skulle bli en vilodag eftersom man kom i säng vid halv fem, men icke Patrik hade över energi o ville göra något så vi har spenderat vår söndag på firman! Nog första gången på våra 5 år som jag har varit där hela dagen! Vi har fixat o donat! Har faktist varit en riktigt mysig dag, med många skratt:) ibland är det verkligen skönt att bara vara vi två, puttis o jag<3 nu är jag helt död, godnatt!!!