minnen

Publicerat: 2010-04-27 10:03:45


satt o kolla igenom mina bilder på datan, (AHHHHH!!!) fy fan vad jag vill tillbaka till mallis, åååååååååå....
En bild säger mer än tusen ord!

pengar.

Publicerat: 2010-04-27 09:52:07
goodmorgon!

hade satt mig i köket tagit fram alla mina räkningar och skulle betala, kommer in på kontot, och hade typ 200 spänn... Hum! VAR FAN ÄR MIN LÖN!!!! det är inte första gången som den inte dycker upp snarare 4 nu på en kortare tid! åh! det är så sjukt störrigt! Jag som hade tänkt shoppa loss till svante idag, fixa nytt halsband o koppel, tror dock inte han blir jätte ledsen, men jag blir!

åh, jag är helt dunderförkyld! fy fan, snorar o har ont i halsen, o känner mig allmänt kass, så nog tur att jag ska vara ledig nu snart i fyra dagar! Mmmmm..

vart tog det fina Vädert vägen ? Hum!

Haha, kolla igenom lite på min mobil nu, o...

Publicerat: 2010-04-26 23:18:36

img_6807 (MMS)

Haha, kolla igenom lite på min mobil nu, o hitta denne bilden på svante, jag köpte en torkad fisk på öb, o han älska de!!! Har presic varit ute med han, o var trött när jag skulle gå ut men nu blev jag helt pigg.. Bytta lakan i morrse så mysigt att bara ligga i sängen. Men får väl försöka sova nu, det är ju en dag då med. I helgen är jag ledig, blir kanske så att vi lägger golv här hemma, men har inte tagit upp det med Putte än.. Så vi fårse.                längtar till torsdag<3


.

Publicerat: 2010-04-25 23:08:28
blev en riktigt rolig utgång igår!! Verkligen skönt, jag behövde få dansa av mig.. o bara skratta o ha kul!! visst det är skit kul o dra ut i stan, gå på cardan o såå.. Men att komma ut på sånt som vi var på i går, med live band o hela den biten. är fan så mycket roligare.. Fick ju ta mig en sväng om med anders vi är ju kan man säga bugg vänner! hahahah! vi försöker iaf, dock tyckte jag inte vi fick till det i går som vi brukar..

var segt att köra till jobb idag, efter en roligt kväll plus att det var så fint väder, man ville bara vara ute..  men men sånt är ju livet, bara att leva med det !
nu ska jag hoppa ner i sängen! Godnatt

Ikväll är det fest!!!!!

Publicerat: 2010-04-24 19:48:18

img_6807 (MMS)

Ikväll är det fest!!!!!


Skruten<3 hihi... Vi har egen tid idag.. P...

Publicerat: 2010-04-21 20:03:14

img_6807 (MMS)

Skruten<3 hihi... Vi har egen tid idag.. Patrik jobbar natt i dag. Men det går ingen nöd på oss, Svante har fått ett girsöra o jag ska ta mig en apelsin nu tänkte jag. O nu ska vi kolla på Anna anka.. Haha!!! Även göra en behandling..!!!!!!!


söndag.

Publicerat: 2010-04-18 16:25:34
goodag gott folk! åh har lite ångest idag.. eller har igentligen haft det nu hela min ledighet, känner att jag inte mår bra.. Patrik var sött idag o kom med frukost på sängen o städa o gick med svante, o fixa o dona <3  efter tre timmar fick han upp mig ur sängen o sen körde vi till stan o köpte varsin kebab, o mös.. Satt o snacka om bara allmänt vad vi vill göra med våra liv. Svårt! Jag känner att det måste hända något snart, annars klarar jag inte mer! Så förbaskat trött på allt...!! Det behövs hända nåogt NU!!!

igår var det släktgille hemma hos kusinvitamin, alltid lika trevligt! Åh, själv blev man utklassad på wii av en fyra åring! ÅH! Jajja, sånt man får ta! tror nog det blir ett wii spel till oss här hemma med! Det är kul o man håller liksom igång!
Ja, sen blev det lite rödvin o en liten drink.. ja en lyckad kväll helt enkelt!

NU ska jag iaf, gå o göra oss varsin caffelatte, tack o hej

Trött

Publicerat: 2010-04-15 23:35:21
åh! nu börjar jag bli lite trött! Vilken dag det har varit idag! Hoppas på lika fint väder i morgon! :) Orkar inte skriva någon större uppsatts nu ikväll... jag ska nu hoppa ner brevid min älskling :) Åh! just nu känner jag bara att utan Patrik Anders Nilsson, klarar jag inte mig! han är guld värd!
godnatt,

Sitter även nu på balkonen, har unnat mi...

Publicerat: 2010-04-15 13:52:37

Sitter även nu på balkonen, har unnat mig en cider... Det är helt vindstilla på balkonen o jag börjar känna att det bränner på min kropp. Fast man bor i världens lilla by så känns det så jävla skönt just nu, trivs med mitt lugn här hemma. Jag är nog en ensamvarg som man säger:p jag sitter här o funderar på om man ska ge sig på en liten utgång i helgen.. Är lite sugen på det.. Vi får väl se!


Jag och Svante myser på balkongen... Vilke...

Publicerat: 2010-04-15 10:40:44

img_6807 (MMS)

Jag och Svante myser på balkongen... Vilket undertbart väder! Sitter bara i linne o jag fryser inte. Perfekt nu tänkte jag skulle göra mig lite frukost o sen bara softa hela dagen!!!


<3

Publicerat: 2010-04-12 23:07:43

GODNATT <3


kväll.....

Publicerat: 2010-04-12 22:18:15

då har hela denne dagen gått förbli! Ja, nästan iaf..
jag är fortfarande vääääldgit upprörd över mitt schemma på jobb! Men ska inte tjata ner min blogg med det, men iaf!
idag har det ju varit väääldigt fint väder, och då ser jag ju på väla att folk har börjat med shorts, sandaler o små söta skor! men känns inte det lite tidigt, det är ju inte sommar än iaf.. Dock är det ju en svår period nu man vet inte riktigt ena dagen är det skit fint väder, o andra är det typ höst! så jag har vinterjackan kvar, plus då min skinnjacka framme! Skumt..

åh. tänker på vad man gjorde förrra året i april, vi höll på att boka vår semester till mallis. (ÅH!!!) ta mig tillbaka! så himla roligt! Man kan inte annat än att le när man tänker på den tiden!
Men det känns som det är såå länge sen, o att den tiden aldrig kommer komma tillbaka! Konstigt att allt kan förändras så, det man har trott ska vara med en hela livet, är inte längre så självklart! Tiden går, man glider i från varandra! Jaaa.. usch! tycker det är tråkigt.. Men jag tackar gud för att jag har patrik vid min sida !! Hur skulle jag klarat mig, utan han! <3 Åh! jaa även mamma, pappa & TESSE!!min underbara syster :):)
nu blir det till att ta lite fil o sen sova! godnatt!


mus

Publicerat: 2010-04-12 12:03:33

halloj!!
Vilket underbart väder!! HEEEEELT fantastiskt! Har hunnit med en skogspromenad idag med tesse, skönt.. dock så hittar svante en mus (!!!!!!) och värken jag eller tesse vill ju ta i den musen, så jaa det blev helt enkelt så att han käka upp den! Fy fan! så jävla äckligt!
aja.. nu ska jag snart köra till jobb, tänkte fixa håret lite sen får man väl så snällt köra, fast det är värdens finaste väder ute idag! Men men.. bara att ta tag i det! nu kommer en ny vecka, som är helt orörd...


Jaha, då var det dax igen, sitter o äter f...

Publicerat: 2010-04-11 08:42:14

img_6807 (MMS)

Jaha, då var det dax igen, sitter o äter frulle blev två knäckebröd, det  är tomt i kylen... Fan att det ska ta slut så snabbt maten alltså .. Jag har varit sjukt dålig på att laga mat nu på sista tiden, men det ska det bli ändringar på nu...igår kväll var jag i Patrik hos hans mamma och åt lite ( för mycket) taco... Haha! Nej nu ska Patrik köra mig till jobb, en hel jobbe dag stor på schemat idag:/ segt med så fint väder... Aja ni får ha en bra dag!!!!


Åhh! Detta har rent ut sajt varit en skit ...

Publicerat: 2010-04-09 21:41:32

img_6807 (MMS)

Åhh! Detta har rent ut sajt varit en skit dag!!! När jag åkte till jobb idag vAr jag på så gott humör, tyckte det skulle bli kul o jobba!! Sen när jag kommer till jobb o ser våra nya schema, så blev jag så förbannad!!! Alla mina tidiga dagar är nu bortA!!!!! Det är inte klokt, att sluta fyra är liksom heligt om man jobbar på väla, där det blir många kvällar! Plus att jag blivit av med en ledig dag! Åhh, har varit arg o ledsen , o nu när jag kom hem så var jag bara arg o allmänt sur mot Patrik, åhh!! Fan!!! Iaf denn bilden, var från igår när jag skulle hoppa ner i sängen.. Jag älskar han iaf, fast jag inte alltid visar det!!! Nu blir det en öl till sen ska jag nog sova!!


batteri!

Publicerat: 2010-04-09 09:41:40
halloj! fortfarande inget batteri!! vill bara önska er en trevlig fredag! själv spenderar jag min på jobb! ha det bra! så får vi se om patrik har fixat en ny sladd i dag ;) ( troligtvis inte )

...

Publicerat: 2010-04-08 20:51:08
Ni får gärna komentera lite mera! hihihi!

strömsladd!

Publicerat: 2010-04-08 20:49:43

det får bli ett litet inlägg nu! eftersom min trevliga sambo presic har suttit vid datan, och sen lägger ner strömsladden på golvet.. och sen sitter vi här o tittar på tv, o hör att svante ligger o biter på något.. och vad är det då ? JO! vår strömsladd! fan! nu får patrik snällt köpa en ny, då jag tycker det är hans fel! åh! killar alltså!

förövrigt har jag varit ledig idag! skönt, inte gjort så mycket! kollat på film, sen var jag ute en lång runda med svante, sen tänkte jag att jag bara skulle sova en timme, vilket jag gjorde med.. men sen blev jag mer trött o sov fram till halv fem! ja, det var min dag! sen kom patrik hem med lite mat! kul!
o nu är det tv som gäller! tack o hej!


.

Publicerat: 2010-04-07 22:18:39
åhhh! Nu är jag ledig en dag! som ni såg i mitt andra inlägg var jag på lindex idag! SKULLE kunna handla huuur mycket som! Dom har verkligen gått från en "mamma" butik till en ungdomsbutik dom har blivit lite nya hm för mig, kan gå in där o hitta allt från top till tå! bra där LINDEX!!

hehe, varje dag är ju jag o lilla svante ute och går och oftast på morgonen tar vi samma promenad, o nu när det har varit lite finare väder! så är där ett gamalt par som bor i ett radhus på vägen där vi går, dom är väl typ runt 80, dom är så söta, gubben går lite dåligt men har med sin rulator när här går i trädgården! o tanten hon pysslar med det mesta där! varje morgon så luftar hon deras pyjamaser! och idag vi kvarit åtta var gubben ute och satte upp deras tvättlina! hehe, skratta för mig! Så gulliga dom är haha!!

Nu blir det lite tv, sen ska jag sova!! ha det gott!

Jag har gått lös inne på lindex.. Det är j...

Publicerat: 2010-04-07 19:53:56

img_6807 (MMS)

Jag har gått lös inne på lindex.. Det är ju en butik som verkligen har poppat till sig, fan vad dom har mycket fint!!  :)


kväll igen..

Publicerat: 2010-04-06 21:41:02
godkväll.. jobba till 2015 idag, lite segt känner jag! fast jag har hängt om o fixat i butiken, så har timmarna gått sakta.. sånt är det ibland! så himla skönt var det idag när klockan var halv åtta, så kommer där in två super härliga tjejer, kan väl ha varit i 30-35 års åldern. hade dom två kommit in vid tolv i dag hade dom gjort min dag! så trevlig o spontana!! Åh sånna kunder kan man inte få för många av :)
något som är ännu mer skönt är att det var ljust när jag kom ut vid kvart över åtta, eller ljust o ljust ska man inte säga men det var iaf inte nattmörkt! skönt att det börjar gå åt rätt håll! yeeep!!

nu har vi äntligen kommit fram till vår semester på jobb! så nu sitter jag o funderar på vad man ska göra, jag o tesse har ju snackat om att åka till franska rivieran! Men vi får se, jag är sugen på typ prag eller.. något med..
jag o patrik hade ju planerat att åka någon stans nu i vår, men att göra det med en egenföretagare är inte lätt!
nu ska jag gå med svante, sen gå o lägga mig.. det har blivit så sena kvällar nu på senaste tiden..

Min mat låda idag:) fick en portion av min...

Publicerat: 2010-04-06 14:06:08

img_6807 (MMS)

Min mat låda idag:) fick en portion av min snygga syrra:) pasta med soltorkade tomater o kassler:) gott var det med. Har blivit lite bloggstop nu under påsken, men nu är jag på gång igen...! Nej nu får jag äta vidare ... Tack o hej:)


lördag,

Publicerat: 2010-04-03 10:22:09
godförmiddag! vad hittar ni på ? Själv sitter jag bara i soffan o glor! tänkte gå ner o handla lite frukost! är sjukt fint väder ute, så tar en promenix ner! har inte så mycket att uppdatera. i dag efter att tesse har jobbat så ska vi köra o prova bil! hehe, ja det är klart pappas ide! han har någon sjuk tankte, med att man måste bytta bil, typ alltid! och det smitar ju klart över på oss! så vi får se! nu ska jag gå o handla , gladpåsk!

gladpåsk

Publicerat: 2010-04-01 17:33:56

glad påsk! har varit o handlat mat med min lilla mor i dag! o det är typ bland det värsta man kan göra! Min mamma är sån så hon måste lägga ner alla grejjer i en speciell ordning, när man packar ner allt! åh. jag blir galen!! vi handla iaf mat för 3000, hahaha! ja nu ska det fläskas i ordentligt i påsk! haha! gokväll




JAG ÄR TRÖTT PÅ DIG NU! Säger en sak, gör en annan.. hör inte av dig mer!