filmtime

Publicerat: 2010-06-30 21:16:58
blir ett jätte snabbt inlägg! Har presic torkat golven här nu, så nu luktar det sommarblommor i hela lägenheten! Och nu ska jag sätta in en film, o bara njuta av de! svante gillar sin nya korg iaf :)


regn!

Publicerat: 2010-06-29 23:28:42
presic när jag skrivit värsta inlägget om sol, så kommer det regn utan för mitt fönster! Konstigt!! ´Fast ska jag vara ärlig så gör det inte mig något nu, det får gärna regna i morgon o på tordag! jag slutar halv sex imorgon, sen på torsdag är jag ledig, o jag har planerat att inte göra ett skit, ska tvätta o sen ska jag sitta i soffan o kolla på film, för jag lär få två nya filmer från lovefilm imorgon! ;)
På tal om lovefilm, så är det det BÄSTA som hänt mig på väääldigt länge, det är så jävla bra jag betala 200 spänn i månaden, o får se hur mycket film jag vill.. o förutom att pyssla hemma o fixa o såå, så är lätt filmtittande min STÖRSTA hobby! Jag älskar de!
dom här två filmerna kommer hem till mig imorgon!
DVD Film: The Proposal       DVD Film: American Virgin

solsolsol<3

Publicerat: 2010-06-29 23:14:15
vilket väder! Idag börja jag klockan 14, så jag åkte hem till mamma med svante o satte mig i deras trägråd o sola, så klockan nio stod jag utanför mataffären o skulle in o handla med frallor till mig o min mor! haha
men det var skönt, samtidigt som jag lekte med hundarna så fick jag massor med sol på mig..  efter det åkte jag hem o fixa lite här hemma, här har varit något som har stört mig lite i mitt vardagsrum o nu kom jag på var det va, o har ändrat lite! det som är så himla bra med sommaren är när man ska göra vid sig till jobb så behövs det bara lite maskara o solpuder, sen är man klar o på med en klänning, tar typ tio min att fixa till sig!

efter jobb så var jag o patrik sugna på att grilla på vår grill, en korv bara... så jag ringer patrik när jagkör från väla, o säger att han kan börja o det skulle han göra..
Men iccke det blev inget med det, för nu gick grillen inte i gång! BILTEMA SKIT! Så jag fick steka korvarna på gärnet i stället, dock inte samma sak, men vad skulle vi göra? grillen var utfunktion... patrik höll på att få ett utbrot så jag fick muta han med en kall öl, sen blev han trött o gick o la sig! hahaha, det är kul o se när han blir lite arg!
hihi.


Idag är det sommar!!!! Därav min snygga je...

Publicerat: 2010-06-29 15:39:20

img_0333 (MMS)

Idag är det sommar!!!! Därav min snygga jeans klänning från only! Vi hörs ikväll!


Godnatt:) nu ska jag hoppa ner i sängen, b...

Publicerat: 2010-06-29 00:21:12

img_6807 (MMS)

Godnatt:) nu ska jag hoppa ner i sängen, brevid den hör killen på bilden:) <3


ii..

Publicerat: 2010-06-28 23:12:09
igentligen skulle jag inte bloggat nu när det är sommar, för jag har ingen lust alls att sitta o skriva här, men jag ska berätta lite om min dag!
började jobbet klockan 13, o innan det var jag ute med svante två runder o sen satt jag på balkongen o sola o jag var så sjuuuukt sugen på en corona, men jag skulle ju jobba! hehe..
på min lunch så gick jag lite på lindex hitta en cool top för 80 spänn! o en tunika på indiska.. Men tror jag ska lämna den var förstor! efterjobb åkte jag till mamma o pappa där min lilla mor hade gjort varma mackor, mycket gott! Sen skulle jag tvätta min bil, men kände dock att jag inte kom igång riktigt med det! Men efter många om och men så blev min bil mycket fin, patrik kom o hjäpa mig med det sista! Så det var skönt!

helg, nästa helg, o semester!

Publicerat: 2010-06-28 11:33:20

hej bloggen!!

Förlåt för dålig uppdatering, men det har ju varit midsommar helg! Vilken helg det har varit!
Bra väder, o bra sällskap  :) Igår så hade jag o patrik en lite roadtrip, vi åkte till värnamo skulle lägga blommor på hans farmor o farfars grav.. Sen efter det blev det high chaparral! Så mysigt, var riktigt längre sen jag var där så vi gick o titta lite där åt glas o bara myste, dock fick jag inte vaska guld för patrik, tyckte han var lite pinsamt! Jag är ju sån, kommer jag till sånna här ställen blir jag som ett litet barn, vill göra allt.. Men då stoppar han mig lite där :P hihih Vilket underbart väder det är idag!! :) Jag menar var kom det i från, o det får gärna stanna läste någonstans att det skulle bli 30 grader till helgen, O då är det ju party party!! Iiii.. tesse o jag har börjat planera hur vi ska lägga upp dagen, o det kommer bli kul kul!
Nu ska jag sola lite till innan jag beger mig till jobb! ;) O en rolig grej till 6 dagar jobbar..... SEN ÄR DET SEMESTER!! iiiiiiiiiii!! Åh, så roligt!

OM ni är lediga i dag så får ni SOLA för mig!


Förra året :) !


Idag blev det en liten utflykt till High c...

Publicerat: 2010-06-27 16:48:36

img_0330 (MMS)

Idag blev det en liten utflykt till High chaparral:) nu börjar snart showen:)


Lite midsommar

Publicerat: 2010-06-26 17:51:14
Gormorgon bloggen, fast det är fel o säga godmorgon men det känns som morgon nu, fast att klockan är halv sex typ..
MidsommarAfton igår, blev mysigt jag o puttis åkte till skummeslöv o hade picknick o bara myste.. svante hade vi också med oss, så vi gick en lååång runda på stranden o han tyckte de var toppen! Så det blev midsommar mat o sen grilla vi grillspett men det blåste så himla mycket så vi fick sätta fyr på grillen i bilen :P Hahha typiskt oss! Men men, det blev en bra kväll..

o idag har vi bara slappat, patrik o jag åkte o sola, sen efter det kolla vi på 2012 helt ok film! Har sett bättre, o även sämre!
Nu ska vi snart äta lite rester hos mamma o pappa, fast man igenltigen är sugen på typ en pizza, men sånt är livet.. o snart kommer tesse med ;)

Blir dålig uppdatering nu under helgen passar på att njuta av tiden med mina närmaste :) HA det så bra!

Tyvärr blev det ingen tatuering idag;( så ...

Publicerat: 2010-06-25 12:08:22

img_0304 (MMS)

Tyvärr blev det ingen tatuering idag;( så jag fick åka o tröst shoppa! O jag hitta en lång klänning!!!!  Så jävla fin!!! Kommer komma upp bättre bild på den senare!!! Så himla glad jag blev för den, var längesen jag köpte en grej o fick denne känslan!!!!!! Nu ska jag sätta mina fötter i ett fotbad o sen måla om mina naglar... Annars har jag varit på maxi idag, sen varit i mina föräldras trägård o njutigt av solen!!!!


väntar...

Publicerat: 2010-06-24 10:27:43
Väntan är inte min bästa vän! SITTER o väntar på att telefonen ska ringa o att annelie säger att det är ok att köra iväg! Fan har ju sett framimot o bli tatuerad idag!!!!! Hoppas!! Åh.... får sätta mig i solen nu!

Klänningar!

Publicerat: 2010-06-23 23:44:17
Så nu blir det snart godnatt för min del, tråkigt att jag känner mig hunrig nu.. Inte bra, att äta nu liksom. nu har jag beställt två LÅNGklänningar från nelly.com vi fårse hur dom blir på när jag får hem dom, tyvärr var det inte leverans fråns i juli. Men men jag vet att jag har sett någon lång klänning på familia för ett tag sen när jag o patrik var där, så ska se om jag kan köra inom i morgon kanske.. ´Nu har jag lovat mig själv att inte shoppa upp mina pengar denne månaden, nu kommer semestern o jag vill kunna glassa mig igenom den med godmat, o god dricka i stället!
nu hoppar svante upp i sin nya korg, så jag ska också hoppa upp i min lilla loppelåda!!! godnatt



Detta är jag värd!!!!! :) godkväll.

Publicerat: 2010-06-23 21:48:22

img_0302 (MMS)

Detta är jag värd!!!!! :) godkväll.


LALALALALA....

Publicerat: 2010-06-23 20:42:01

Äntligen, är jag ledig! NICE! nu har vi hunnit att fira svante, han fick en katt av mig o patrik o en ny säng av mamma o dom :) hAHHA..PLUS att vi har grillat på vår nya elgrill! Och ja det blev mycket bra! Man får ju inte kolsmaken men det smakar ändå grillat o lite små mysigt att kunna sitta på balkongen o ta en korv eller nått.. Patrik var hel nöjd, han fick en öl o allt, för de var han tvungen att ha när han grilla :P Hhaha!!

Imorgon händer det inte så mycket på förmiddagen ; ) Ska bara softa o ta det luuuungt! Måste ner till banken o fixa lite grejjer, grejjer som jag ska ha fixat för typ hundra år sen som man bara skjuter upp hela tiden! Men imorgon ska det  bli gjort iaf! Sen på eftermiddagen så blir det i väg o tatuera sig! ;)

Åhh, vad mysigt det är när jag sitter här o bloggar nu, så tittar jag ut från balkongen o ser en klar blå himmel, o trädtopparna på träden, eftersom vi bort på tredje vångingen!
Nu blir det en corona, o vattenmelon! LIFE IS GOOOOOOOD!


Alltid när jag byttar väska så hittar jag ...

Publicerat: 2010-06-23 09:24:52

img_0296 (MMS)

Alltid när jag byttar väska så hittar jag nya läppglans o sånt , så idag hitta jag detta får bli lite Rosa läppar idag:) nu jobbar man sista dagen denne veckan, sen är man ledig, ska bli skönt o sen ska jag hu gadda mig i morgon!!  Iiiiiii!!!! Hoppas bara inte det blir något förhinder från hans sida! Ni får ha en bra dag !! O ett litet grattis till vår Svante!!


NATT

Publicerat: 2010-06-22 23:16:07

Godnatt <3  Imorgon är en stor dag för lilla svante, han blir nämligen 1 ÅR! hihih!


tanken som räknas.

Publicerat: 2010-06-22 23:01:52


Patrik sa att han hade köpt en present till mig. när jag kommer hem möts jag av denne! Okej tänker jag då gulligt av han o köpa en ELgrill.. Men är det något jag vill ha, varför kan man inte bara handla ett smycke ? Nej nej här kör vi elgrillar! hahahah! Nej det var gulligt, vi får se hur den går i morgon vill han prova den, får man lov o ha elgrill på balkongen undrar jag! Hum...
Sen var jag en snabbis hemma hos mamma o pappa, o tog några pioner... Jag älskar pioner! Så himla fint plus att det doftar sååååå gott!



Åhhh, jag steker!! Solen tar verkilgen!

Publicerat: 2010-06-22 11:12:22

img_0290 (MMS)

Åhhh, jag steker!! Solen tar verkilgen!


lite pic... Utgång, kareoke, melodifestival!

Publicerat: 2010-06-21 23:18:57








Stor!

Publicerat: 2010-06-21 22:55:59


Jag sa till patrik om han kunde köpa lite vattenmelon, var sugen på det.. Då har han köpt en hela jävla melon! Du sa inte hur mycket du ville ha sa han då! Nä, det är sant.. men nu gäller det att käka melon här hemma! Men det ska vi nog klara av! Det e så gott!

Ahhhh kunde inte hålla mig! En Cola satt f...

Publicerat: 2010-06-21 17:39:16

img_6807 (MMS)

Ahhhh kunde inte hålla mig! En Cola satt fint!!


jordgubbar

Publicerat: 2010-06-21 09:59:25

idag vaknar man av att solen skiner! Underbart.. Ska sätta mig en timme på balkongen nu innan jag ska driva till jobb, får bli lite jordgubbar med mjölk till frulle! :)



kan sommaren vara på väg ordentligt nu?!


Nu ligger jag nerbäddad i sängen! Kolla i ...

Publicerat: 2010-06-20 23:26:40

img_0070 (MMS)

Nu ligger jag nerbäddad i sängen! Kolla i genom mina bilder, o när man ser denna bilden så är man rätt glad att det är sommar nu!!!! Tråkigt bara att tiden går så fort!! Men man kan ju inte stoppa tiden, eller??


Sova, bums i säng!

Publicerat: 2010-06-20 22:53:15

Nu är den över helgen, o det känns mycket bra! Har varit en bra helg o jobba måste jag säga.. Igår var mycket segt men idag var bättre tyckte jag! Skönt! sen fick vi grillat hemma hos mina päron! O jag bjöd på jordgubbar efteråt! Medans jag vänta på att maten blev klar så njöt jag va en corona! Dock var den inte iskall, men fy fan vad gott det var!

Har hunnit sola också, skönt..! Förhoppningsvis ska jag gadda mig på torsdag! Så ja känner att jag måste hinna sola lite innan! För sen kan jag inte sola, på någon vecka! Så då får jag väl ta brun utan sol! haha! Man kan ju hoppas att den vanliga solen kommer fram, för då kan jag typ sola benen o huvet ändå! haha! O skydda tatueringen typ! Jajja, det löser sig. Nu ska jag minsann gå med svante, sen blir det GODNATT! har lagt mig så himla sent nu dom senaste kvällarna o inte kommit till ro, men idag, vill jag SOVA, o de nu!


Söndag, sista på lääääänge

Publicerat: 2010-06-20 08:44:53
godmorgon! allt bra idag? Med mig är det bra lite trött bara eftersom jag satt uppe o kolla på bröllopet, men men har ändå hunnit slänga i två maskiner tvätt o, o rymma upp lite här.. Tycker det är skönt i tvätta dom dagarna jag ändå ska upp tidigt, för som i morgon då när jag börjar senare behöver jag inte ställa klockan på 7 för att tvätta, då är det gjort vilket är himlans skönt! Nu jobbar jag 8 timmar sen blir det inte att jobba söndag på några veckor, jag vet det är ett himlas tjat om de, men ni fattar inte hur skööööööööönt det ska bli.. Kommer blir mycket mer spontant allting, för eftersom jag alltid öppnar på söndagar, så blir man liksom begränsad!

nu på onsdag fyller svante 1 ÅR! ett helt år har alltså gott? Skit! Min stora fina lilla vovve.. hehe.. Så då ska han få lite lyx mat, o sen självklart ska han bjuda alla på tårta, fast han inte har en annaing om det ! hahah!

Nej nu får jag ta på mig o köra till jobb! Vi hörs!

.....

Publicerat: 2010-06-19 23:53:46
Idag har jag jobbat hela dagen, har varit en seg dag att jobba.. Men nu är det bara i morgon kvar, sen är man ledig.. Vi fick ju klart springa in till tobacs butiken brevid vår o kolla på bröllopet.. Men det blev för mycket för mig jag börja ju gråta så klart.. Jag har blivit så känslig när det gäller allt... hehe.. den lilla tobas butiken var helt full med folk o jag o carina som jag jobba med fick springa in o ut i butiken o kolla.. hihi.. Ja inte hela tiden men jag kolla två grr typ!

Idag fick jag vara fylle taxi till tesse, o sara o även simon.. Blev lite sugen på att gå ut när dom var så på g, men samtigit var det skönt o släppa av dom o sen åka hem o plantera blommor till min balkong.. o Nu sitter jag ju o följer bröllopet, just nu har dom ätit tårta! Tänk vilket bröllop.. Där lär man ju ligga i lä..

godkväll...

Grattis!!!

Publicerat: 2010-06-19 23:39:45


GRATTIS, måste jag säga en dag som denne till Victoria & Daniel!

kdkgdirtjgjkdfuot!!

Publicerat: 2010-06-19 00:18:31

Har fortfarande inget vettigt att komma med! Blir en liten bild på mitt hjärta!
kan inte sova, jobbigt...


.

Publicerat: 2010-06-18 21:21:16

Jag är trött  o orkar inte skriva något alls. Nu blir det film.
Over and out!


ingen rubrik

Publicerat: 2010-06-18 11:06:00
Ja, snart bär det av, mot jobb alltså! Inget vidare väder idag heller, så det känns okej att köra till jobb, något som känns mindre okej, är fan bensin priset! Tanka min bil innan ja 400 spänn bara hejdå! Fan inte klokt att det kostar så mycket! Synd att det är en bit till väla, annars hade jag cycklat till jobb! hih :)

Nu jobbar jag denne helgen, sen kommer ja inte jobba helg på jag vet inte när, icoh med att jag har semester sen o så. NICE! Så känns riktigt skoj o jobba nu i helgen, plus att jag fick hem två nya filmer nu idag så min helg är räddad! Skönt!  Vi får se hur vädert blir, på söndag har dom ju sakt att det ska bli fint! Något som är lite roligt är väl o se om det blir något folk på lördag, i och med bröllopet ? Tror inte de har så stor betydelse, fast man vet inte har ju hört om folk som ska fira det ordentligt.. jaja.. nu blir det jobb!
Ha det bra!

Nattis.

Publicerat: 2010-06-18 00:06:43

GONATT PÅ ER!


Funderar fram och tillbaka.. Är detta så det ska vara ? Mår jag som bäst just nu ? Fan, jag tror inte jag gör de! Eller jag vet nog igentligen att jag inte gör de, Åh! Alla dessa beslut man måste ta hela tiden i sitt "vuxna liv" Vill bara vara 5år igen o sitta i mammas knä! O slippa alla bekymmer!



Följer trenden.

Publicerat: 2010-06-17 23:40:57

Det vita är det nya svarta, har jag hört och givetvis så följer jag upp denne trenden! O vad tror ni inte händer när jag sitter på balkongen i dag o målar mina nagler både tår o händer. Joo sen efter det får jag för mig att städa balkongen lite, o vips så trillar mitt nya blåa nagelack ner, o jag vågar inte ringa på mina grannar under, då jag vet att dom typ hatar mig. ( o jag dom) Så ska ner nu när det blivit mörkt o se om det kanske har ramlat på gräset :P


Snygga!?

Publicerat: 2010-06-17 22:43:11

  


Visst är dom snygga ? 299,95 ONLY!


lite shopping

Publicerat: 2010-06-17 22:38:16

Solen kom ju till sist! O jag blev lite gladare! Har tagit en bild på min shopping, som ni nu ska få se! Köpte corona, o två stolar o en orkide  :)


solen ???

Publicerat: 2010-06-17 11:27:31
Godmorgon!
Som jag förstått så skulle det bli bra väder idag! Men det är väl inte rikgit vad jag ser utanför mitt fönster, visst det är sol mellan molnen !!! Men men.. Jag  ska iaf gå ner o handla en tidning, så jag har något o göra idag! hhe!

Fy vilken träningsvärk jag har idag! I magen, låren rumpan, armarna... Ja över allt helt enkelt! Åh! Fy fan vad skönt o känna att man rört sig lite :) Nu ska jag handla en tidning!

ARG! Eller fustrerad!

Publicerat: 2010-06-16 23:58:35

Varför ser mina mms blogg in lägg ut så 9985498593481738127321871o4o4o24ut125???? Är det någon Som vet varför ? Tycker det är mycket märkligt! Orkar inte att det klabbar med det, jag gillar att mms blogga!  Åh!!!!!!


DAGEN

Publicerat: 2010-06-16 23:30:47

Godkväll!
 Vilken dag, har farit fram och tillbaka känns det som! Tänkte visa mina nya inköp i morgon.. Orkar inte greja med det nu. Nu har jag o tesse varit ute o tagit en pw, där vi jogga halva vägen typ.. Eller sista biten är väl rätta ordet, men fan vad gott o nu när jag kom hem gjorde jag 100 situps, o lite andra övningar kissande hunden ni vet :) hahaha!

Dagens stora händelse är att patrik fått böter för fortkörning, 3600! O ja, han körde mycket för fort! Så ringer han mig på jobb, o liksom beklagar sig över det, o ville jag skulle tycka synd om han! Men icke, ja sa det var synd dom inte tog körkortet, det skulle han behöva för att lära sig att man inte bara kan köra på!!! då blev putte lite putt ;)hahaha!

Mina skor kom ju från nelly.com o dom med klack kunde jag inte ha dom var för höga, såg inte klokt ut, men dom andra gladiator skorna, var mycket bra!
Imorgon har jag min svullo dag, eftersom jag är ledig så får ta njuta av något men det blir vattenmelon o några öl isolen som jag hoppas tittar fram presic som idag :) Gud vad man blir glad av solen! Helt sjukt!

NU : SEX AND THE CITY


Detta köpte jag igår på hm!!! Jag älskar d...

Publicerat: 2010-06-16 09:38:22

img_0284 (MMS)

Detta köpte jag igår på hm!!! Jag älskar dessa typen av smycken:)  o ögonskuggan får vi se hur den blir på.. Svårt o se när man provar den på handen... Idag slutar jag klockan halv fyra skönt!!!!! O vilket väder!!


!!!!!!!!!!?????????

Publicerat: 2010-06-15 23:30:33
NU innan jag går o lägger mig ska jag träna lite! Godnatt! ( Är det förresten bra o träna lite innan man ska sova ? när är det som bäst ? när bränner man mest lovehans?? )

Dagens ROS!

Publicerat: 2010-06-15 23:11:04

Hej bloggen!

förlåt för att jag inte bloggat idag, , men har jobbat o jobbat.. Har jobbat själv typ hela dagen så var lite uttråkad när jag kom hem, så orka inte sätta i gång datan. PLUS att jag fått filmer från lovefilm, så var bara tvungen att kolla på kvaterat skatan, den här showen hade inte jag sett innan, o den var sjukt bra! skratta som fan!
Men nu har jag varit nere o postat filmerna, så förhoppningsvis får jag nya tills helgen.. i och med att alla ska ut, så har jag ingen att umgås med så ska bara titta på film :P hih!
Min kära mor sa att det skulle bli bra väder på torsdag! Och då är jag ledig, så jag SKA steka sönder då! Kör kokos olja o hela skiten!

Ja, idag kom jag på att ett MOST HAVE  är en långklänning, två tjejer kom in på jobb med långklänningar.. o dom var så FINA! Den ena hade helt svart, med en jeans jacka till. o den andra en mönstrad med en kort kavaj! Så fint var det, o det sa jag till dom med! Vilka fina klänningar dom hade!!!
Det är en grej som jag verkligen har märkt nu, sen jag klippte mig sist, det är jätte många som har kommit fram o sakt att jag har varit fin i håret! Massa kunder klart, till och med en kille, som kom in o lämna tillbaka byxer åt sin flickvän sa att jag hade en cool frisyr! O en tjej när jag var ute nu sist! Överallt!! O det ska vi ju  tacka, min enormt snygga syrra! för det är ju hon som fixar mitt hår, o jag måste säga hon är den BÄSTA! Finns ingen annan som kan kilppa snyggt! Patrik hade varit o klippt sig hos någon i åstorp, o hur fan såg han ut!! Jag är inte frisör, o kan inte mycket om de men.. Det kunde man se hur lååångt som helst att det var inte snyggt klippt! Så dagens ros går till tesse!!!


Skandal!

Publicerat: 2010-06-15 11:05:45

Mina skor har kommit :) Ihhh! Synd jag jobbar till 2015 idag, annars hade jag kunnat hämta ut dom! Men får ta det imorgon för slutar lite tidigare då! Mycket bra mycket bra!

Jag börjar tror att sommaren uteblir detta året, det kan verkligen vara så!! Jag menar nu är det den 15 JUNI!! O jag får liksom antingen ta en behandling med brun utan sol. Eller steka i ett solarium, för att inte skrämma min omgivning, för mitt belka ansikte! Så för fan se till att komma upp nu sol helv*te! Jag måste också komma i from till beachen 2010! Man kan säga att jag inte riktigt är där en, måste bara få typ lite magrutor, fast rumpa o ja ni vet! Så nu gäller det alltså!

kläderna kallar, måste ta på mig! :)


Godnatt, snyggingar

Publicerat: 2010-06-14 23:47:38

Nej nu slänger jag in handuken, som man säger... GODNATT!

Min bättre hälft <3

 


skorea- min största fasa!!!!

Publicerat: 2010-06-14 23:21:48

hej!

ja, jag har minst sakt varit effektiv sen jag sluta klockan 2015.. Har hunnit sola, i tio min o tänkte på de när jag stod i solariumet, det måste ju vara mycket mer hygieniskt att sola o stå upp, när man ligger så svettas man ju liksom på det man ligger, så blir det ju inte när man står! jaja! Stort problem! Efter det åkte jag hem till pappa o mamma o tvätta min bil, för det behövdes verkligen, sen har jag lagt in alla ren tvätt, o dushat o nu har jag målat naglerna igen, man måste nästan ta det tre grr för att få det fint tycket jag!

jag lät ju patrik gå in på min lovefilm sida o välja några filmer, o vad händer joo denne veckan kommer jag få en film om roling stones, KUL! plus en annan tråkig som han valt, nej det fick bli en enångs företelse! har lagt i några nya filmer nu. Men tänkte på i sommar hur man ska göra då, ska man typ säga upp det då, för förhoppningsvis så sitter man ju inte inne o kollar på tv.. Men sen känner jag ju mig själv, finns ju inget bättre än bara sitta o mysa till en film! Så ska nog behålla det översommaren med!

imorgon hoppas jag att mina skor kommer från nelly!! Jag ser framimot dom! Plus att dinsko har börjat sin rea nu, såg jag när jag jobba idag, Fan jag måste försöka att inte gå in där, för gör jag de kommer de gå mycket pengar. Sko rea, är det värsta som kan hända mig, vill ha alllt!!




Nelly  Shoes - Joline Wedges                                    Nelly  Shoes - Clary 2
Det är dessa jag väntar på, fast den andra är också svart...


Nu åker jag till jobb!! Ha en trevlig dag!

Publicerat: 2010-06-14 12:11:46

img_0282 (MMS)

Nu åker jag till jobb!! Ha en trevlig dag!


inget GODIS!

Publicerat: 2010-06-14 11:51:36
Så nu har jag varit och handlat, kommer ner till affären o vet inte vad jag ska handla.. Hum.. Men det blev lite måste bli bättre på att inte äta sötsaker! NU ÄR DET STOP! Denne veckan ska jag ha en lyx dag då jag får käka godis o såå. O det får bli på torsdag, för då är jag ledig..
Jag känner att det ä bra nu! Fan man kan inte bara trycka i sig massa skit! Så jag handla hem jordgubbar plus vattenmelon, så nu kan jag käka det när jag känner att suget kommer! :)

Jag börjar snart räkna ner till min semester! Tycker det ska bli skönt att jag har semester så tidigt! börjar vecka 28! Vilken vecka är det nu, 23? Eller? Tror det är det! 5 veckor kvar i såfall! Tro det eller ej, men till och med patrik längtar lite smått. O han älskar ju sitt jobb! O vill ju helst sependera alla sina vakna timmar på dygnet där ;P haha! UNDRAR DOCK VAR F*N SOLEN ÄR ? VAR ÄR SOMMAREN `??? Nu ska jag ta på mig. o gå med svante sen köra till jobb!

lite bilder.

Publicerat: 2010-06-14 10:00:53




Jag skulle alltså kunna få plats med dom kläderna som jag har itvå gaderober, i bara ett ! Detta rekomenderar jag tll alla!!

måndag igen...

Publicerat: 2010-06-14 09:56:38
godmorgon.

sitter jus nu med datan i sängen det är mysigt, jag är typ aldrig i sängen med min data, på minner mig om när jag bodde hemma, och typ gjorde allt i sängen!

Jajja, detta har varit en konstig helg, tycker inte jag gjort något spec, men ändå hunnit med mycket! Konstigt va?
Lördagen gick ju åt att fixa här hemma, skulle behö´va besöka en granit butik igen, för ytterligare fler galjar som jag köpte där, ni ska få se bild på hur mycket plats man får! Sen igår hände det inte mycket heller ioch med att patrik skulle på kiss, så skulle han i väg vid tre tiden.. Så vi fixade med en list o lite så här hemma, sen körde jag in dom till stan. Sen var jag hemma hos tesse o bara mös! Obakade herman förstås! sen åt vi middag hemma hos mams, o paps! :) Efter det blev det bio!

Vårt kylskåp är helt TOMT! så ska nu bege mig o handla lite mat, för det behöver man ju!!! Vi hörs sen!

Nu har jag o Tesse kollat på sex and the ...

Publicerat: 2010-06-14 00:47:33

Nu har jag o Tesse kollat på sex and the city 2. Oja den var värd att se! Men tyckte den första var mycket bättre , mer tjejig om man säger så, nu ska jag försöka sova, Patrik är på väg hem från kiss nu, hoppas han o Roger har haft det trevligt. Dom var ju här hemma o spela tv spel innan jag körde dom in till stan där dom skulle ta tåget, nästa gång Patrik fyller år ska han få hörlurar till det jävla spelet:) nu ska jag sova..godnatt


sön

Publicerat: 2010-06-13 11:25:41

Så här fint blev det efter mina ny inköpta grejjer.. Dock är dom svarta ljusstakarna inte nya men, har bytt plats på dom :P De nya diskhanduken var till patrik, o på toan har jag bara ändrat om lite färger, innan hade jag grått där, nu blev allt vit! Så det blv nice. Nu ska jag ner o hämta tvätten :P







Sitter o väntar på mat på en thai restu...

Publicerat: 2010-06-12 19:30:54

Sitter o väntar på mat på en thai resturang... Har varit o lämnat Tesse Istan hon ska ut o svira nu igen:p jag hade också kunnat följa med , men känner inte för det.. Sen nästa helg då är man väl hur sugen som för då jobbar man!!! Kommer bilder på min shopping sen, eller i morgon.. Nu kommer maten!!


Lördag

Publicerat: 2010-06-12 09:58:12
Godmorgon! LÖRDAG idag. Mina planer är nu att åka in mot standen obesöka den ny öppnade GRANIT butiken på kullagatan.. Känner mig dock mobbad som inte har någon att gå med, men jag är inte bitter.. Folk jobbar o folk är i småland o hej ohåå.. Men det ska ändå bara bli en snabb runda, sen ska jag hem o fixa. Måste besöka lagerhaus med, gillar den butiken skarpt! ;) Nu ska jag gå med svante, sen drivar jag in till stan!
sen kommer pappa o ska sätta upp min lampa, hihi....

ha en bra lördag, ska försöka o blogga mycket idag, så ni får se vad som händer i mitt lilla liv :) ( dock inte så mycket men ändå )

hejdå!

Publicerat: 2010-06-11 11:03:32

                           Nu ska jag snart bege mig till jobb ;) Ni får ha en underbar dag! 


för dom ska ta studenten, I ÖSREGN! ;)

Publicerat: 2010-06-11 10:36:30
godmorgon!

Sjung om studentens lyckliga dagar... hihih DET REGNAR! Jag tycker det är roligt att det regnar, bara för att vi hade så fint väder på vår student 2007! Men men, dom får säkert skit roligt ändå! Dagen är kommen för dom, som man väntat på i 3 år, och den går över på några timmar. Men så är det, jag minns min student med stor glädje!!
kommer även i håg dom tidigare åren på sjökrona där jag o nina alltid var med o sjöng, åh vi tyckte de var skit kul!  Sen kom vår egen student där vi stod med våra mössor o sjöng! ÅH! FY fan vad roligt de va! Jaaja..
nog om studenten nu!

idag blir det lite jobb, sen blir det chill! Sen är man ledig i morgon, o på söndag. Vi får se vad som händer, en utgång kanske imorgon ? Inte så kul om det regnar liksom! Patrik o roger ska ju kolla kiss på söndag, jag skulle vilja kolla sex and the city. Vi får se!
Nu blir det en kaffe, sen får man bege sig till jobb! :)

natt

Publicerat: 2010-06-11 00:09:21
nu blir det snart sängen för mig.. inte för att jag är så trött men ska ju jobba imorgon. Känns skit eftersom jag skulle varit ledig men, det ger ju lite pengar.. Men jag är ledig i helgen! Så skönt!
svante har kommit in i en mys period, han vill bara ligga nära en, o bli klappad. Just nu ligger han på mina fötter o sover som ett litet barn. Men han är ju min lilla bebis! godnatt, sötisar

solat!

Publicerat: 2010-06-10 22:21:32
Jag körde o sola innan, gött blev tio min i stå solariumet.. Där stod två tjejer inne så var bara stå ledigt så jag bara ni ska inte ha den.. o det skulle dom då inte! o den ena bara ja, jag har presic varit där inne så det blir nog varmt du kanske ska vänta lite. Hum! Självklart ville inte jag vänta, så jag hoppa in! Men jag skulle lyssnat på henne, fy vad varmt de blev men jag fick iaf färg, plus att jag tagit kokosolja på benen, så det blev lite färg på dom :P

Värkar inte som alla mina inlägg har kommit upp på fejjan.. har ju uppdaterat som en liten gnu idag! ;)
pappa o patrik satte upp mina hyllor, åh! blev skit fint! sen satte vi upp dom svata som jag hadei hallen innan i köket nu! blev bra! nu blir det dushen!

tragiskt!

Publicerat: 2010-06-10 16:29:58
idag har ju alla som går i tvåan o ettan, slutat o haft skolavstutning. Kommer i håg min första avslutning på Rönnowska. HERREGUD!  Säger jag bara så här såg man ut, vi hade varit över i danmark o handlat en Sprit, o sen handla vi juice på pressbyron! Ah, fy fan vad full jag blev! Mamma o tesse hämta oss på kvällen o jag fick stanna o spy utanför ett hotel i stan! Ah fy fan! Det var inte roligt!!!!! Ja ni ser ju själva.. SÅ mitt tips till alla små barn som ska ut o festa till det idag ni är inte så stora som in tror! Skippa spriten, ta en COLA!

Villl steeeeeeka.

Publicerat: 2010-06-10 16:17:56


Åh, vill steka fan!!


det regnar igen..

Publicerat: 2010-06-10 16:02:25

Hej snyggingar!!!

idag regnar de som om himelen har öppnat sig! Fast jag tycker inte det gör något det är mysigt att höra när regnet faller ner för fönstret! Jag har verkligen hunnit mycket idag, Varit nere i källaren o städat förrådet o sen var jag o handlat, sen gick jag med svante, sen rensa jag frysen fan vad mycket mat man har i sin frys som man tror man ska ta upp, o göra något med! Men det gör jag inte ändå. Sen gjorde jag köttfärsås, som vi ska ha middag ikväll! Sen hoppas jag att pappa o patrik ska fixa så här kommer upp nya tavelhyller i hallen!

Annars händer det inte så mycket, svante o jag skulle ut o gå en runda nu, o vad står inte vid mitt soprum då???
Joo, ett gäng med killar med en stor jälva pitbull, o den börja skälla o ha sig, o jag fick lite panik o bara vände så den inte skulle typ bita ihjäl min lilla svante!

har ni några förslag på ställen jag o patrik skulle kunna åka i sommar ?
Vi ska ju campa.. hahahha! Det kan bara sluta i tatastrof! FÖRSLAG?

Detta var förra sommaren :) Mys bild! ( dock ej så soligt )


Vi myser i regnet!! Ska kolla film nu!!!

Publicerat: 2010-06-10 14:49:48

img_0273 (MMS)

Vi myser i regnet!! Ska kolla film nu!!!


sex.... and... the city

Publicerat: 2010-06-09 23:27:12

Åh! tror ni inte att jag somna på soffan när jag o patrik kolla på tv.. SJÄLVKLART, gjord jag det! Men nu har jag varit ute med svante o ska kolla på sex and the city!

idag blev det lyxmiddag, varmrökt lax med nypotatis och romsås och även en god sallad till! Åh det var så gott! Köpte laxen på fiskbilen på väla! Mmm. det var riktigt gott. Sen har vi även provat vår nya damusgare som vi köpte på tvins, tvshop ni vet! en sån som man ska ha vatten i.. den var faktist bra framför allt på mattor och i soffan. där märkte man att den gjorde stor skillnad men det är ju ett himla klabb med det! Man ska byta vatten o grejja! Vi får se om vi behåller den!

IMORGON är jag ledig! tack gode gud för de! Blev ju lite insperad av carro på fejjan som hade städat sitt förråd, odet behöver jag med! fy vilken röra där är! Vi får se vad jag känner för imorgon!
alla bilder blir typ bra i svartovit!


Vad tycker ni om min nya bikini!?? Humm?!

Publicerat: 2010-06-09 20:15:12

img_0271 (MMS)

Vad tycker ni om min nya bikini!?? Humm?!


tuppen, det är jag..

Publicerat: 2010-06-09 07:17:09
hej bloggen!

jag är uppe med tuppen idag, inte så skönt jag känner mig trött! har iaf varit nere i tvättstugan nu o lagt i tvätt hade inte så mycket tvätt, men det är skönt tar det inte så läng tid att hänga upp :P
nu ska jag sätta mig o avnjuta min frulle! Sen blir det till att gå en runda med svantis!
idag på min lunch så ska jag lämna tillbaka min strömsladd till datan den tjuter så jah har fått tinitus, ( okej överdrev men ni fattar) hahaah! Ska kolla på vakna med the voice nu! Ha en trevlig dag!

två dagar till Studenten! FÖR FAN DET BEHÖVER VÄL INTE REGNA PÅ DOM SMÅ LIVEN!????
Fan vad små dom är som tar studenten, förresten.... tiden går..... Jag vill ändå att dom ska få sol, på vår student 2007, var det ju STRÅLANDE SOL! Har aldrig varit så svettig i hela mitt liv ska jag säga! jaja. Jag önskar dom som tar studenten lycka till!

ingen rubrik!

Publicerat: 2010-06-08 23:04:19

Ja! Nu är det kväll o jag hade tänkt komma i säng i tid idag! Men vad händer! JO! jag sitter här vid datan, skulle ju framkalla lite bilder, men när jag valt färdigt så avbryts hela skiten! Så jag blev lite arg,  och strunta i det!
Nu sitter jag här med datan i knäet, o ska ge mig ut med svante för sin lilla kvälls runda! imorgon ska jag tvätta innan jag börja jobba, o jag börjar jobba klockan 9!! Så jag ska upp med tuppen!

Ni får ha en underbar kväll!! Vetni vad ja har lite ångest över? Att jag ska jobba på fredag på min lediga dag! BUhuuu! Men men jag har själv tagit mig på det så ska inte gnälla! PUNKT SLUT

godnatt på er! vi hörs imorgon!


dagen som gått..

Publicerat: 2010-06-08 21:05:41

godkväll..

åh vilken härlig kväll det blev! efter jag jobba, åkte jag inom rusta för att köpa nya tavellister, är inte nöjd med det jag har i hallen, så nu ska det sättas upp vita lister, o lite större är dom med så jag får plats med fler bilder!
o vad tror ni inte händer vid rustas parkering ? Ja, jag vill knappt säga det men jag körde in i en lyckstolpe! Så typiskt mig!!!! Men det blev inget märke i bilen, som tur va!! hih, sen åkte jag hem till mamma o hämta svante, han har varit i den nya hundparken, hahha nu kan svante o dino springa in löst i mammas o deras trägård, så skönt! o vad händer inte hemma idag, jo tesse kom inom mamma o pappa, så snacka vi lite, sen skulle vi åka hem svante o jag.. så vi går utanför staketet, så säger tesse så tror ni inte dino hoppar över den grinden? Nej säger mamma det gör han inte! sen tar han bara ett litet skutt sen är han över! hahaha! Så nu får pappa köpa ny grind imorgon! hahah! det var så roligt! presic när vi pratar om det!

nu kommer snart puttis hem har har jobbat över lite, så vi ska nu sätta oss o prata om dagen o umgås! hahahah! så jävla roligt det lät !!!!
o en anna störig sak, har köpt ett par jääätte fina skor på indiska. så är dragkedjan sönder, o jag vill ha ett annat par, men det finns inte så nu måste jag lämna dom som är så fina! Fanns några i lund o några i malmö.. men känns inte som om man åker till lund för 250 kr liksom. får väl hitta några andra! Jajja stora problem jag har! nu ska jag skicka i väg lite bilder till framkallning!!
JESINA sandal
Så snygga!! Nu måste jag lämna dom! ;(


tisdag.

Publicerat: 2010-06-08 12:10:30
godmorgon! Eller ja godmorgon är väl fel att säga..
idag blev jag väckt av min chef! 09.03 ringer hon! jag bara vem fan ringer nu!??? Så ser jag jobb, så svarar jag inte för ja ni vet man har sån ful röst när man presic har vaknat, men sen ringde jag upp så ville hon bara fråga hur det hade gått i går, i och med att jag stod själv från 18 .00 till 2015.. eftersom det hade varit så mycket folk.. Men jag hade ju ändå tänkt att gå upp vid nio, men sen somna jag om.. o så kommer svante o tittar på mig med sina finaste hund ögon o lägger huvet på sne.. så ja han fick mysa med mig i sängen! ( det får han ALDRIG annars men jag var på gott humör ) Nej nu får jag köra till jobb! ni får ha en trevlig dag idag! Själv jobbar jag till 18, i dag sen ska jag träffa emma'! Ska bli roligt var ett tag sen, o jag saknar verkligen henne!!

trött. tröttare, tröttast! - det är jag

Publicerat: 2010-06-08 00:24:09
GODNATT! Nu blir det sängen för mig, ja även för svante! På tal om svante så fyller han ju 1 år den 23 juni.. Har skojat lite om att ha kalas för han, liksom bjuda in hans hund vänner! Så sa mamma så ja nu kan du ha kalas för vi har satt upp staket nu! Men liksom.. Tror det är till att överdriva lite! Men hade ju ändå varit roligt, tänk o får ett inbjudninskort typ, välkommen till svantes 1 års kalas! hahhaha!  Nej fy fan vad trött jag blev nu kan knappt hålla ögonen öppna här!

Sov gott, snyggingar!

Kväll..

Publicerat: 2010-06-08 00:10:30
ikväll har varit en mysig kväll.. Patrik kom hem vid halv tio han hade varit och hjälpt pappa med staketet! Och det blev tydligen bra! Det var så skönt o bara komma hem o att det var helt tyst.. kunde jag fixa lite o diska upp det som jag inte hann innan jag körde till jobb. sen har jag o patrik kollat lite på vad vi ska göra på semestern!

har även målat om mina nagler, men tog ett ljusare nagelack än vad jag brukar ha! tyckte inte de blev bra men kan inte ta bort det för har inget sånt medel kvar! får köpa nytt i morgon!




Jag är verkligen glad att sommaren är här nu! ( typ) Men när man ser den här bilden så känns det mysigt med!





sliten...

Publicerat: 2010-06-07 21:17:52

Hallå!!!

Idag har det varit fullt upp på jobb! Skit! Men det är roligt då går tiden!
Efter jobb åkte jag  och sola tog 10 min! När man tar det som man står i, så behöver man inte mer! Plus att det var nya rör! :)

Jajja, åh jag hade en grej jag skulle skriva om.. men nu har jag klart glömt den!

idag när jag var o handla så blev jag sugen på nypotatis o matjesill, så det fick det bli idag.. åh! det var så GOTT! gräs lök till o lite ägg.. mmm! men nu är jag sjukt sugen på min nya bakta paj!! :)Så det får det helt enkelt bli.

Någon som vet vad det är på tv ikväll ? Börjar klockan ett imorgon så jag kan sitta uppe lite i kväll..


måndag igen :) TREVLIGT!

Publicerat: 2010-06-07 11:06:28


idag kör jag en over size tröjja från ( LINDEX) men det säger vi inte till någon :P
sen leggings från pieces.

sitter just nu o avnjuter min rabarbepaj som jag gjorde nu, fick ett litet ryck när jag var o handla att jag blev sugen på det, så det fick bli en snabb fika innan jobb nu! fy fan vad det regnar, var ute med svante innan, jag såg ut som en VÅT hund jag med.. usch! jag nästan önska att svante var en katt, o det gjorde nog han själv med:)
nej nu blir det till att driva till jobb!


NATTI!

Publicerat: 2010-06-06 23:50:51

Skulle bara säga GODNATT! För nu ger jag upp! Blev trött som ett litet barn nu! Måste ta något att dricka är törstig! intresant va?! haha!

Måste säga ett STORT GRATTIS TILL MIN KOLLEGA SOM BLIVIT MAMMA TILL EN LITEN TJEJ IKVÄLL!!! åhh! SÅ himla roligt!


städa, fixa... njuta

Publicerat: 2010-06-06 23:18:39

Så nu har vi kommit hem till oss, ja det var ju ett tag sen! Men jag har städat för det såg ut som fan här hemma, fattar inte de man är knappt hemma men ändå är här rörigt! Men inte nu mer, jag har städat o fixat upp här nu. efter det tog jag en låååååång dusch.. så himla skönt när man jobbat hela dagen, bara stå där o njuta!

Patrik har haft svante med på sitt jobb idag, så han har varit ute hela dagen för efter hans jobb så åkte dm hem till mamma o pappa o då fick han springa i trägården där, o leka med mammas o pappas vovve.. så när vi kom hem så gick han in o la sig, o har inte rört sig från krogen en ända gång. haha! han var helt slut helt enkelt!

Jag är inne på att göra en permenent hårborttagning på ben o så.. så tänkte jag skulle ringa o höra vad det kostar.. Funderar på att ta överallt där man rakar, tänk o bara slippa raka armhålan.. hur skönt hade inte de varit. Man gör det i 3 omgångar 4 veckor i mellan, så det tar ju ett tag så man kanske ska göra det efter sommaren för man skulle inte sola i mellan om jag förståd det rätt. Nä det ska kollas upp!

Har varit en himla dålig blogg helg, men det är ju för att jag har jobbat.. Så nu kommer en vecka full med inlägg ( ska försöka iaf )



Jag o puttis i går <3


ingen rast och ingen vila!

Publicerat: 2010-06-06 18:20:51

kom hem från jobb nu, trodde jag skulle få vila lite .. men iccke det var bara ut o hjälpa patrik o stätta staket här hemma hos mamma o pappa..!! Nu ska jag äntligen gå lite mat i magen! är hunrig som fan!
vi hörs.


söndag.

Publicerat: 2010-06-06 08:52:55
tjena snyggingar!

Vilket sommar väder vi har fått nu då, tydligen ska det försvinna efter helgen.. KUL! Då när man själv är ledig.. Har kännts lite att jobba i detta vädert men vad gör man.. Igår var vi på lite grillning hos våra gamla grannar, hee alltid lika roligt att vara hos dom..
Men så skulle tesse o kajsa ut o dansa.. ÅHH! jag var så hiiiiiiimla sugen på att följa med, hade verkligen varit så kul o bara få komma ut o dansa liksom. Men eftersom man har sitt underbara helg jobb, så tog jag mitt förnuft till fånga o  stanna hemma. Vilket jag tyckte var rätt skönt nu, när jag sitter här o snart ska köra till jobb!

Ska försöka blogga lite under dagen, men nu ska jag ner i källaren o hämta tvätten, sen blir det till att köra till jobb :/

Sitter på min lunch nu, gick ut o satte mi...

Publicerat: 2010-06-05 14:04:16

img_0263 (MMS)

Sitter på min lunch nu, gick ut o satte mig i solen:) sköönt! Men nu blir det till att jobba igen!! Jag saknar Putte! Fin bild jag lyckades få på han, i går... Mmm.. Vi hörs!


Vi sitter o myser i stan.. Tycker dock det...

Publicerat: 2010-06-05 00:52:26

img_0264 (MMS)

Vi sitter o myser i stan.. Tycker dock det börjar bli mycket killsnack nu. Saknar Tesse:( har lite dåligtsamvete för Svante, men han har det bra hos mamma.. Vi hörs i morgon bloggen:)


Sitter just nu utan för Ikea o solar.. Sju...

Publicerat: 2010-06-04 15:20:42

img_6807 (MMS)

Sitter just nu utan för Ikea o solar.. Sjukt störigt att det är såhär fint väder i dag när man jobbar.. Men jag satt ute o sola innan jag börja jobba..! Då tog jag denne bilden på Svante.. Han skulle tvunget ligga på kudden;) nej nu är min lunch slut så får väl bege mig in mot jobb igen!! Får se om det blir en runda till hampan ikväll?! Hade ju varit mysigt ...


dagen...

Publicerat: 2010-06-03 21:55:02

idag har jag inte gjort mycket, jag blev lite arg när jag vakna för att det inte var så fint väder!! När patrik gick upp vid fem tiden så var det jätte soligt ute! perfekt tänkte jag då ska jag steeeeka i solen idag! Men sen när jag då vaknar vid nio, så är det sämre väder! ;( Men det blev ju iaf lite bättre framåt dagen så jag har suttit på balkongen ett tag..

iförmiddags så kolla jag på film high school musical 2, ska kolla på 3an nu med :) jag har inte sett dom innan med hörde från någon att dom skulle vara bra om man nu gillar sån typ av filmer, o jag älskar sånna tjej filmer :) o nu är jag lite hemligt kär i troy :) ´Han är sjukt snygg måste jag säga :) hihih
har varit en sväng på citygross o handla rökta räkor som vi åt till middag, jag hade planderat att vi skulle ha lite mys, med räkor o lite så.. patrik fick panik han var hunrig när han kom hem o så fick han sitta o pilla med det, haha men gott var det sen hade vi jordgubbar till efterrätt :) GOOOOT!
Här kommer lite bilder på svantis som jag tagit idag!

först ville han inte vara med på bild!






så här fint har vi de nu!

Publicerat: 2010-06-03 21:13:57

 





Fint va ? Svante fick också vara med på lite bilder :)


sol

Publicerat: 2010-06-03 14:32:44
äntligen har solen kommit! :)BRAAAA! Jag sitter på balkongen.. :) kommer bilder sen på mitt nya sovrum :)

putte <3

Publicerat: 2010-06-02 23:25:21

skit!

jag sitter just nu i soffan, patrik ligger i sovrummet, för jag gick o la sig för ett tag sen o han somnar typ alltid dirket när han lägger huvet på kudden! iaf, sitter här ute o ska kolla på sex and the city så hör jag bara hur patrik skriker, JOSSE, JOSSE!! min första tanke är typ att jag ska öppna fönster eller något, sen skriker han igen, JOOOSSE!!! Nä, tänkte jag de e nog inte fönstret... o när jag kommer in så var han helt svettig o skakade..
aw mitt hjärta hade drömt något!! måste fråga han i morgon! <3


Fy fan vad vi INTE passar i mössor! Men vad gör man inte när de e kallt i tyskland :=)


kvällis

Publicerat: 2010-06-02 22:29:34
hej bloggen! jag får be om ursäkt för att jag inte varit aktiv idag! men har varit fullt upp! börja klan nio idag o jobba till halv sex..  o det har varit fullt upp, som vanligt!... :)
sen var vi o åt hos mamma o pappa.. någon god potatissallad med kyckling till, det var mycket gott! sen gick jag med svante, sen åkte vi hem.. 

o nu har jag fixat i sovrummet, ha byttat gardiner o lagt nya mattor.. o nytt överkast! åh! det blev så himla fint! jag älskar o fixa o greja hemma! tycker det är super kul, ett jobb jag verkligen skulle vilja ha är ju att jobba på ikea o inreda såna rum ni vet! åh, det hade varit kul..

sitter o funderar på vad vi ska äta i morgon.. hm.. Åh är sjukt sugen på rökta räkor! Får kanske åka o handla de!Jajja.. 

sur, arg. !!!!!@@2jghjuhfjfgoijf!""

Publicerat: 2010-06-01 21:42:20
fy vilket humör jag hade när jag kom hem! var otrevlig o allmänt sur! men nu har jag fått mat i magen så känns det mycket bättre! Dock blev patrik trött på mig så han gick o la sig och till och med svante, gick ut i hallen o la sig ! Så jag måste säga förlåt till mina små boys!

Vetni vad jag ofta brukar tänka på.. Hur olika par kan se ut! vissa par, så är båda skit snygga både killen o tjejen är liksom trendiga, o tänker på sitt utseende liksom. sen har vi typen där båda är typ mindre snygga!
sen har vi då typen, där killen är skit snygg, o tjejen är en mes typ! inte en mes men ni vet jag menar! såg ett sånt par i dag på hm, o jag spontat tänkte bara, vad fan ska han med henne till ? han måste ju kunna få vem han vill.. O då börja jag tänka, undrar vad jag och putte är för ett par? hee.. ja roligt när man börjar tänka!
nu ska jag kolla vidare på tv..

<3

Publicerat: 2010-06-01 12:52:42


Såhär ser typ alla mina bilder på mig o patrik ut.. han tittar bort eller håller handen för eller något annat! :)


rastlös

Publicerat: 2010-06-01 12:48:45

åh. jag är så jävla rastlös.. vet inte varför! Det är jobbigt! jag vill att det ska hända något roligt i mitt liv. jag vill boka en resa! funderar på vad jag o patrik ska göra i sommar ? vet inte vart man är sugen på att åka eller göra ? men som sakt, måste nog boka en utlandsresa! Eller ska man vänta tills hösten ? ÅHHH!


tisdag

Publicerat: 2010-06-01 12:12:21
fan! jag vakna inte fråns halv elva idag!???? vad hände? Jag hade tänkt jag skulle gå upp vid nio tiden eller något!? Men iccke! Jajja, sånt som händer..
känns inte som om jag har så mycket att blogg om! jag jobbar mycket denne veckan! sex dagar av sju så det känns ju inte så där jätte roligt! men sen nästa vecka har man ledig helg o jaa.. det rullar på! jag skulle presic göra mig en chailatte, skulle skumma mjölken o ta på lite kanel.. o vad tar jag i stället tyckte det blev lite rött, jo det jag tar i stället är då grillkrydda! Fan!

nej nu ska jag ta tag i mig själv o gå o dusha!