Godmorgon! Idag regnar det minst sakt! Men...

Publicerat: 2010-07-30 09:58:46

img_6807 (MMS)

Godmorgon! Idag regnar det minst sakt! Men det gör inte mig något!! Känns bara bra att man har haft sin semester, med typ sol varje dag!!!! Hihi! I dag fick det bli varm chocklad till min frulle, var riktigt mysigt att sitta o titta på regnet! Sen kom Patrik hem, för han hade varit i Malmö, o då körde han mig till jobb! Vilket var mycket skööönt!!! Efter jobb ska jag till Ikea o handla lite nya gardinder o sånt smått o gott, nu kommer det bli rosai vardagsrummet:)


ett vuxen poäng mer!

Publicerat: 2010-07-29 23:43:23

Idag har det varit stora vuxen dagen! Först jobbat o d'r har varit riktigt mycket folk på väla, sköönt att där är o göra! Sen handla ja nya gardiner till köket, som jag har hängt upp nu när jag kom hem från jobb. blev verkligen jätte fint!!!Det är verkligen den lilla som gör det! Allt föll på plats i köket, har varit något som jag inte gillat där, men nu jäklar är där fint! Efter det så fick jag ett ryck o börja stryka alla mina tuniker o blusar.. min kära mamma har alltid sakt att man ska stycka allt typ! o sen jag flytta hemifrån har jag inte riktigt anamat det, men nu får jag väl erkänna, det blir mycket snyggare. Det ser lite orent ut när den inte är struken, fast den är tvättad, så kommer jag faktist försöka göra det alltid när jag tvättat! blir ju inte lika jobbgit då! Men men..
Har varit ute med svante med, tänkte ta en lite powerwalk med han. men när jag väl kommer ut så börjar det regna! TYPISKT! Men bättre en liten runda, än ingen runda allt eller ??Here we go.

Publicerat: 2010-07-29 10:36:18

Hej! Nu är min semester över för denne gången! Känns piss! Men ändå lite roligt att få göra vid sig idag. har typ inte sminkat mig på 3 veckor eller tagit på mig något som känns lite coolt. Så det var klart kul! Ja, då jobbar jag nu torsdag, fredag.. sen är jag ledig i helgen! Sen jobbar jag måndag, tisdag,onsdag. o ledig resten av den veckan med :P Så det är en mjuk start! Nu ska min blogg bli normal igen, kommer blogga så mycket som möljligt! fast vecka 33 har jag semester igen, så då lär det inte bli som vanligt! Men det får ni stå ut med :P
Åhh! Semester är LIVET!


nu är det semester:) whiiiii:)!!!!!!!!! Öl...

Publicerat: 2010-07-06 19:18:32

img_0376 (MMS)

nu är det semester:) whiiiii:)!!!!!!!!! Ölen är öppnad:)


ingen rubrik

Publicerat: 2010-07-05 23:40:02

vad skitigt här var hemma! PUHHH! Det var så skitigt att jag har gått med skorna på idag här inne! Men nu när jag kom hem fick jag ett ryck!Så nu har jag städat, o det känns så sköööönt att ha det fint runt om sig! Har presic kollat på ett avsnitt sex and the city, dom sänder ju två eftervarandra på 3an varje dag, o jag sitter bänkad! 
O jag börjar märka att mina ögon vill falla ihop.. Är trött som en gnu! Så nu lägger jag mig.
Godnatt!


helgen ;)!

Publicerat: 2010-07-04 23:40:57

Vilken helg det har varit! Ifredags så var vi ju ute och åt med tjejerna på jobb, nere på beach club, jätte mysigt fick bli ett glas vin för att avsluta veckan på ett trevligt sett ;) När vi hade ätit o såå, så gick vi en liten runda o kolla folk på grönningen o satt o kolla på solnedgången ;) Jätte mysigt!
Sen i lördags var det full fart hela dagen, jag var och handla så jag gjorde en paj som vi skulle äta, o massa melon, o krossa 200 isbitar som vi skulle ha till våra drinkar.. sen skulle det dushas o raka ben o grejjer! Fast det var ju så himla varmt, så man var helt svettig efter dushen jag fick tilloch med dusha i kallvatten, var så jävla varm, hade sprungit upp och ner för alla trappor här hemma o lastat bilen men alla grejjer som skulle med till tesse.. Min bil var helt full!hahah! sen träffades vi hemma hos tesse, o så blev det en god drink där o sen åt vi lite sallad o paj :) Mycket gott! Sen var partyt igång.. Riktigt kul! Vid sju kom vår "taxi" sen bar det i väg ;) HIII! det blev en mycket lyckad kväll! o kvällen bästa citat måste någo vara det som kom från tesse! - vad jobbar ni med ? är ni flaskplockare! hahaahhaha! Så jävla bra!
Eftersom jag var i säng vid 5 tiden, o var uppe igen vid halv elva för att tvätta! (duktigt) Så känner jag nu av att jag är trött! Fast att jag inte gjort något alls idag...

Detta är ett litet urval av bilder, från kvällen men bättre än inget!
Tack för igår chicksen !Då är det fest idag:)  Love<3

Publicerat: 2010-07-03 19:53:24

img_0361 (MMS)

Då är det fest idag:)  Love<3


is!

Publicerat: 2010-07-02 10:28:18
nu haar jag lagt in 10 påsar, i frysen så det blir 200 isbitar :) Hhihih! plus att tesse har säkert lagt in lite, så det kommer bli kalla goda drinkar i morgon! ;) tänkte jag skulle dricka lite kaffe nu, sen ska jag ta på mig o köra till jobb. Ikväll ska vi tjejer på jobb ut o äta, ska bli trevligt! Funderar på om jag ska ta med min lång klänning så jag kan byttaom på jobb innan jag kör! det är ju ändå lite roligare o ha på sig något annat än de man har jobbat i!
köpte nya convers ionsdags, jag har viljat ha nya vita i evigheter nu o dom har varit slut över allt, men dom skulle få in på nilson vecka 26, så jag var där inne i måndags, o då hade dom inte fått men hon trodde där skulle komma i veckan. Så jag ringde ditt på onsdagen o då hade dom fått på tisdagen, o där var knappt några kvar! Så där hade jag lite tur! Tycker dock att dom är lite för vita nu när dom är helt nya, men dom blir nog snabbt lite smutsiga! ska inviga dom idag! Undrar om solen kommer fram i dag??


Godmorgon! Ligger i sängen o funderar på v...

Publicerat: 2010-07-02 08:43:14

img_0326 (MMS)

Godmorgon! Ligger i sängen o funderar på vad jag ska ha på mig idag, trevligt va! Igår var jag ju ledig, mådde kasst på morgonen men det blev bättre fram åt dagen, så jag putsa mina fönster, så nu ser man ut igen! Sen skulle jag gå en runda med Svante o då blev det helt plöstligt k Fika hos Mona o sten:) perfekt.. Jag o svante var väl där i några timmar.. Sen fick vi gå hem o ta tag i tvätten.. Ja det var min dag kan man säga! O nu ska jag gå upp! Ha det bra!