natti natti.

Publicerat: 2010-05-31 23:43:07



bilden på fel hål. men orka inte fixa till den nu!



....

Publicerat: 2010-05-31 22:49:58
wihoo...

har hunnit hur mycket som..

* städa
* gå med svante
* måla mina tavlor vita

o nu har jag även öppnat en corona, finns det någon goare öl ? Jag bara älskar den! riktigt kall ska den vara och med en lime till !
jag har kommit på en grej som jag ofta gör, som är så sjukt onödigt! JO, nu kommer det.. Jag köper ofta en aftonbladet för att jag ska läsa den klart, men så blir det aldrig... jag bara köper den o sen slänger jag den, typ utan att han läst den! känns ju onödigt!

aja, nu ska jag njuta av min corona, sen hoppa i säng! godnatt på er!

måndags seg!

Publicerat: 2010-05-31 11:23:30
usch, jag är måndags seg! vill inte köra till jobb, utan bara sitta hemma i soffan med mysbyxor och mysa med svante! men tyvärr så funkar det inte! man måste jobba, o stå i! har iaf fixat mig en god middag som jag ska ha med mig idag till jobb.. kall potatis sallad med lax! det gör faktist jätte mycket vad du har med att äta på jobb, har man typ ett kokt ägg o knäckebröd, så känns det skit tråkigt! men har man god mat så e det ett jävla plus! hehe.
nu ska jag dricka mig en latte, sen diska upp disken som står här ;(


morsdag

Publicerat: 2010-05-30 21:49:42

morsdag har varit jätte mysig. Vi åkte o hämta farmor.. sen åkte vi ut till mellbystrand och åt middag. O det var mycket gott! Efter det åkte vi till killeröds cafe. Ett jätte mysigt cafe.. tänkte har skulle komma ett litet bild regn till er :) roligare än skriva allt :)











Såå, nu ska vi åka till Östra karup. Hämta...

Publicerat: 2010-05-30 12:09:22

img_0248 (MMS)

Såå, nu ska vi åka till Östra karup. Hämta farmor sen ge oss ut o äta.. Mamma har fått sina paket, två oliv träd o en blus .. Det blev uppskattat;) vi hörs sen.


lagt över mina bilder!

Publicerat: 2010-05-29 23:34:25



jag har nu lagt över mina bilder från min kamera! Kul för där var en del bilder som man glömt att man har tagit!
satt o tänkte på en grej nu, för jag fick den här frågan för ett tag sen - vad gör du när du känner dig arg eller nere? O jag bara jaa, vad gör jag!
Men nu kom jag på vad jag gör. STÄDAR!  tycker det underlättar om man är arg.
Vad gör ni ?


kväll.

Publicerat: 2010-05-29 21:54:59
gårdagen på sundspärlan var helt okej! Mycket folk! trevlig musik.. jag o elin vi rocka loss till style :) Jag är verkligen ett levande bevis på att man inte behöver dricka sig stupfull för att gå ut o ha kul. vi drack någon corona hemma hos patrik föräldrar, sen när vi kom in till sjökrona så kände jag bara, nej nu vill jag ha cola typ. inte alls sugen på sprit! O jag hade ändå hur kul som! dansa o sjöng kareoke!

patrik  roger o min pappa har varit i tyskland i dag med, så patrik gick direkt ner till stan när jag åkte hem var på harrys o käka en kebab, sen gick han o roger ner till hamnen! :) ha, ja så när vi hämta dom i stan idag vid fyra tiden så var dom rätt så berusade, mest pappa :) när vi sen kom hem åkte vi till mormors grav o satte blommor, patrik o pappa la sig på gräset o sov! sov där i några timmar! Okej liksom ?!!


REGN!

Publicerat: 2010-05-28 12:08:41
hej

blir ett jäätte snabbt inlägg nu! ska ut på ett litet ärende nu! var ute med svante, presic himlen öppnade sig kan man säga. vi belv helt våta båda två ;( värkar som han blev lite arg på regnet eller något, för nu har han ändrat om på alla mattor i hela lägenheten! alla ligger i små högar som han sen springer runt :P något ska man ju roa sig med.

nej nu måste jag pysa, vi hörs

vår bebis!

Publicerat: 2010-05-27 23:14:07









gud vad stor han har blivit?! dessa bilderna är tagna samma kväll vi fick han!


hihohiho..

Publicerat: 2010-05-27 22:46:09
ja, då var det kväll!! Det tar vääääldigt lång tid innan det blir mörk nu mera! jag gillar det, annars när man har gått ut med svante vid tio tiden, så har det ju varit helt mörkt, men inte nu! Kul!

jag känner mig på bra humör idag, tror faktist de har mycket med att göra med vår kurs idag, tyckte den var så bra, så possitiv tjej som var o peppa oss till bästa säljet!o jag kände mig riktigt taggad när jag öppna butiken, o mycket riktigt, så märkte man skillanden. i stället för kanske säga - hej hej! du säger till om du vill ha hjälp? ( som man typ alltid säger iaf jag) så skulle man öppna med VAD, NÄR, HUR... O det gör skillnad kunden öppna sig som en bok liksom... roligt!! Nu är jag ledig i helgen men på måndag hoppas jag verkligen att jag är lika peppad! 

Helgens planer dårå.. i morgon fredag ska jag antaligen på 80 tals fest på sjökrona! På lördag är det inte riktigt bestämt, men tesse o jag ska ut.. antingen i malmö, eller i helsingborg personligen känner jag för hbg! länge sen man dansa loss på cardan, söndag blir det ju mammas dag! <3 Ja, det var det hela!

nu ska jag sova, det märks att man har varit uppe sen halv sex idag! ;)

kurs

Publicerat: 2010-05-27 20:31:44
hej hej!

säljkursen idag, tyckte jag vara jäätte bra! Verkligen, tjejen som höll i den var så himla go! hade man haft hennes energi o hennes goo, hade man kunnat göra vad som! Lite avensjuk faktist!
iaf, jag kom hem vid halv fem tiden, hämta svaten o lite så han fick mat o vi gick en runda han o jag!
därefter kom patrik hem, o så körde vi till familia, o åt! mycket bra, kände inte för att laga mat i dag! ibland är det så himla tråkigt! eller ja, det tycker jag ju nästan alltid. men man måste ju äta!

nu ska putte ha datan , han tjatar som ett litet barn om att han ska ha den nu! så jag ger mig.

Yiiiiahh! I dag är jag glad:) slutar fyra!...

Publicerat: 2010-05-27 13:15:34

img_0238 (MMS)

Yiiiiahh! I dag är jag glad:) slutar fyra! Och det är sol ute!! Perfekt ! Sitter o hoppas på att Tesse ska ringa, vi ska prata hemlisar! He, jag aka ringa henne nu! Vi hörs sen?


uppe med tuppen

Publicerat: 2010-05-27 06:37:06
godmorgon godmorgon, hör fåglar sjnunga, gormorgon... nnanananana... lalal!

JA! jag är trött! fick gå upp när patrik körde, kändes lite märkligt! Men men tur att det är sommar så det är ljust nu, annars hade det ALDRIG GÅTT!

Men jag har iaf, sminkat mig lite o nu sitter jag med mitt kaffe! har även målat mina nagler!
o roligast av allt, är kanske att jag betalat mina räkningar! :) haha! eller inte, tråkigt att man får lön o sen ska man betala typ allt i räkningar, nej inte allt där överdrev jag. känns ändå skönt att få det betalt så man vet vad man har kvar o vad man kan göra a med! dock ska jag vara vääääldigt sparsam denne månaden! tyckte min lön tog slut så himla snabbt förra månaden, fast då la vi ju golv o när det var klart ville jag ha ny matta o lite sånt, så kanske inte så konstigt! jaja,

nej nu får man väl ta på sig! sen ska jag lämna svante hemma hos mamma, han ska vara där idag!

väggplattor

Publicerat: 2010-05-26 22:20:35

 


istället för kakel, vilken är finast?


:)

Publicerat: 2010-05-26 21:05:23


denna hoppas jag vi tar in på jobb! klänning från vero moda! Mycket fin! 
Ninna strap long dress


sol!

Publicerat: 2010-05-26 20:47:08
åh! säger jag bara! åh!

jaja, nu komme det snart komma upp en ny design här på bloggen, hoppas jag... håller på att fixa så det kommer en ny! hih :) hoppas imorgon, men vet inte hur lång tid det tar!
det märks i kroppen att jag har jobbat i sex dagar nu i rad, o att jag går in på min sjunde imorgon! fifan! Men slutar klockan 16, imorgon! kanon o då blir deet en fet pizza! ville ha det idag men det får bli något annat.. tråkigt när man ä sugen på något o att man ska behöva vänta!

jag åkte o sola efter jobb idag! HUR DUM FÅR MAN VARA!? Det är tydligen bal i morgon, o när jag kom in, o skulle sola så stor där fem tjejer med joggingställ med STUDENT 2010 på! o dom pratade så jag förstod att dom skulle på balen i morgon! roligt för dom!! jag minns min bal, med ett stort leeende på läpparna! nästan bättre är studenten, så himla roligt var DET!

så här såg jag ut på min bal 2007! <3 ( jag missa tydligen o sola på min bal) hahah!


onsdag

Publicerat: 2010-05-26 07:59:13

godmorgon! åh vad trött jag var idag när jag skulle gå upp! Men nu är jag uppe o har fixat en snabb lunch, o sminkat mig o tagit på mig kläder. nu sitter jag o driker kaffe. satte presic kaffe koppen i soffan, så jag hoppas att den inte ramla ut nu. det skulle ju inte förvåna mig! presic vad man vill göra en morgon!
Jaha, nej om man skulle gå en runda med lilla svantis! sen ska jag be ge mig mot jobb o städa o grejja! Imorgon får jag gå upp klockan 06.00! vi ska vara i stan klockan 8. ja lite innan typ kvarti! så man får väl köra hemifrån vid kvart över sju, det är ju mycket trafik då med! Åh! det känns jobbigt att gå upp då! Men men, det är bara att bita i det sura äpplet!
idag ska jag försöka hinna åka o sola efter jobb, beror lite på när jag kommer från jobb.. slutar klockan halv sex, men ska vara kvar lite för det ska städas o så.. Ja, mycket städande för en kurs i morgon! men vi vill ju att där ska vara fint!


min syster är den finaste :)


vilken ska man ha ?

Publicerat: 2010-05-25 23:04:51

 


jag gillar alla, men känns ju rätt onödigt kanske o ha tre?
vilken tycker ni?


.

Publicerat: 2010-05-25 22:33:17
patrik har snott datan hela kvällen.. Men nu kommer det ett litet inlägg. vi var o käka hos mamma o pappa, vilket passa mig perfekt, för jag orka inte fixa någon mat.. sen kom tesse hem så satt vi o snacka lite. det är underligt med vissa människor, det bara lyser igenom dom! Ärlighet är det som vara längst! Lögnerna kommer fram ändå, så är det bara! Jajja..
annars har det inte hänt så mycket. Jag glömnde min kamera hemma hos mamma annars hade jag tänk lägga upp, lite bilder som jag har på den. Men iccke! tankspridd som man är! hi!

nu ska jag hoppa ner i sängen. öppnar på jobb imorgon så det blir till att gå upp tidigt!
Godnatt.

Sitter nu på min lunch, hAr precis ätit :)...

Publicerat: 2010-05-25 15:40:56

img_6807 (MMS)

Sitter nu på min lunch, hAr precis ätit :) blev wook idag?! Gott! Patrik var snäll o bjöd mig på middag idag<3  det är ju aldrig fel har bara en halv timme lunch idag! Så nu ska jag ut o jobba igen! Vi höras ikväll!


funderingar.

Publicerat: 2010-05-25 11:41:52
funderar på vad vi ska ge mamma på morsdag? Hum! svårt! men vi får väl komma på något bra!
ska snart köra till jobb, vi har mycket o fixa med nu känns det som. På torsdag ska vi ha en sälj kurs! KUL! Kommer vara hela dagen, så det kommer nog bli givande. Alltid kul med nytt folk som kommer med nya ideer o ny inseration! Det bir nog bra!
fy vad jag känner mig trött har jobbat hela helgen, o så blir jag inte ledig från så fredag eftersom det är kurs o så, annars är jag ju alltid ledig tors fre lör sön, jämna veckor! Men men jag är ung, så ska ävl fixa deT!

Funderar även på vad vi ska hitta på, på semestern! Jag vill göra något bara med patrik, för vi skule ju åkt någonstans i vår, men det blev ju inte! så något med bara han en liten weekend eller något! O sen klart massa uteserveringar med sol. har inga planer annars! Hum... aa. vi får se! vecka 33 är ju jag o tesse lediga bara vi så vi kanske skulle passa på att åka någon stans då!





blåst!

Publicerat: 2010-05-25 09:39:00
godmorgon :)

det blåser idag kan man säga, var ute med svante o jag höll på att flyga bort! Just sånna här dagar så önskar man att han var en katt, att han hade kissat i en liten låda eller något!

tisdag, idag... jag jobbar mellan 13-18. Kostig tid! Men skönt! jag ska kanske ut o pw idag, men vet inte om jag är så sugen om det blåser så här. Humm.. jaja..
nu ska jag hämta tvätten i tvättstugan.

Fy fan, är heeeelt slut! Det tog på mina...

Publicerat: 2010-05-24 22:57:25

Fy fan, är heeeelt slut! Det tog på mina krafter att jobba idag, det har varit mycket folk på väla idag.. Helt sjukt dagen innan lön liksom.. Aja.. Godnatt, i morgon blir en bättre blogg dag!


Jag älskar mina converse:) sitter på lunch...

Publicerat: 2010-05-24 15:40:20

img_6807 (MMS)

Jag älskar mina converse:) sitter på lunchen nu o slappar, jag blev helt enkelt heeeeelt utmattad efter maten:) har varit borta på hm o tittat lite. Men jag har köp stopp! Fy fan alltså! Tanka min bil innan jag körde, fy tusan... Att det ska vara såååå dyrt. Pengarna bara försvinner! :( men dom ska rulla som en kund sa i dag :p o det kan man säga Att mina gör.


måndag.. igen!

Publicerat: 2010-05-24 10:43:53

hej bloggen!
tog mig en sovmorgon idag! men har hunnit städa över här hemma, o nu sitter jag o äter rulle!
jag har kommit in i en period där jag dricker kaffe, som bara den! så nu jävlar behövs de handlas hemma kaffe!
det är avkoppling liksom...

man undrar hu vädert kommer bli denne veckan ? ska jag sola på onsdag eller blir det fint väder i helgen ?tror nog det får bli en liten tio minutrare  :)
annars vad det finns för planer i veckan är väl inte så mycket, helgen därimot lär nog bli galen! blir det malmö eller göteborg  ? kan bli kul vilket som!'
jag vet inte om jag nämt att jag eller jag o jag snarare patrik har köpt en damsugare på tvshop! En sån h2o damsugare, haha! iaf vi fick hem den förra torsdagen, men då var den sönder när den kom. o jag har inte skickat tillbaka den än, så jag måste hinna göra det innan jag åker till jobb!
o vi har sakt att vi vill ha en ny, vi måste ju prova den sa patrik.. den kommer vara skit bra! han är en sån typiskt person som tror på allt sånt på tvshop! haha man kan lura i han vad som ha!
nej nu får vi rappa på här, work work!


Skjut mig! Nu orkar jag inte vara trevlig ...

Publicerat: 2010-05-23 16:13:26

img_6807 (MMS)

Skjut mig! Nu orkar jag inte vara trevlig mer!!!! E trött ! Vi får kämpa på lite till!!!!


Åhh, jag älskar denne topen, passar perfek...

Publicerat: 2010-05-23 09:53:50

img_0231 (MMS)

Åhh, jag älskar denne topen, passar perfekt till tajt, o även till lösa boyfriend jeans !  Nu ska jag jobba:)


söndag / jobb

Publicerat: 2010-05-23 08:52:25
godmorgon solstrålar!

värkar ju som det blir ett fint väder idag! O jag måste väl erkänna att jag tycker det känns piss, i och med att jag ska jobba, för detförsta så blir det säkert lite lugnare med folk då! Plus att jag inte kan vara ute i solen! men självklart kul för er som är lediga!

igår var ju tanken att vi skulle till stan, men folket dissade! ;( Så jag blev helt anti stan så jag beställde en pizza o drack en cola som jag för övrigt fick av pizza gubben! tackar! som han sa, den fåååår du kooommpiiiiis! trevligt! sen kolla jag o svante på en film på femman, sen ringde tesse om vi inte skulle åkt in till hampan o satt oss o tagit en drink bara! o mamma erbjöd sig att hämta oss, men nej jag fick dåligt samvete för svante, fattar inte hur jag ska kunna få barn en gång i tiden o lämna bort dom eller typ bara köra till jobb utan dom! jag tycker det är skit jobbgit bara med en liten hund! fast han är som min bebis! Men men, så tesse kom hem till mig o vi titta på en annan film, tyvärr sluta det med attvi båda somna, sen körde tesse hem vid halv ett typ, sen var jag ute med svante o sen var det godnatt för min del!

klockan 6, ringer patrik o vill bli hämtad i åstorp, för han ville hem o sova brevid mig.. men ickke att ag hämtar han när jag ska jobba o allt idag. har han åkt till åstorp får han sova där! punkt slut!

nej nu får jag åka till jobb!Gott slutar klockan 17 idag! Inte helt fel!
vi hörs!

Sitter på jobb nu, har lunch! Funderar på ...

Publicerat: 2010-05-22 14:01:58

img_5249 (MMS)

Sitter på jobb nu, har lunch! Funderar på om jag ska gå o handla mig en liten kaka!!! Hade ju varit gott kanske, ikväll får vi se vad som händer! Jag har varit sugen på en liten utgång i veckan, men inte fått något direkt svar på om vi ska eller inte! Hum.. JAg hade tyckte de hade varit mysigt...  Slängde in en bild på min tatuering, tror inte jag visat den här innan.. Snart blir det en ny! Känner att det är dax.. Nej nu ska jag handla mig en litet kaka;)


ingen rubrik

Publicerat: 2010-05-21 10:57:35
hej bloggen!

åh, jag är irriterad nu! Fan!
igår var en riktigt bra dag! Solen var upp hela dagen, der kändes verkligen som sommar! så skönt! o jag har minsann fått lite färg! o det är ju possitivt..
idag på min lunch så ska jag gå till någon hälsobutik o fråga om det finns något man kan ta, för sötsug! Jag håller på att få panik alltså! jag är sugen på något heeeeela tiden! o jag är rätt svag av mig så, jag faller för det söta! iccke bra! men det finns tydligen något man ska kunna ta för att ta ner det!
Yes, annars händer det inte mycket.. nu får jag gå ut med svante, sen köra till jobb!

Ölen är slut, fick bli en liten drink!! Ch...

Publicerat: 2010-05-20 14:16:56

img_0194 (MMS)

Ölen är slut, fick bli en liten drink!! Chicksen är ni sugna nu???


elvis&sol

Publicerat: 2010-05-20 13:37:14
VILKET VÄDER! ÅHHHHH! jag sitter på balkongen o dricker öl, o läser en hänt extra! Idag har jag mysdag, gör bara sånt som jag verkligen vill göra! MYSER! såg en film i förmiddags, när det inte var sol. har varit ute med svante o gått  i gräset, o kastat med en boll som han tyckte var jätte kul! Dock blev han helt slut! det är ju varmt ute med! sprang ner i tvättstugan o a i tre maskiner, hade kanppt till tre maskiner men var duktig o tvätta alla färger för sig, det brukar inte jag göra!

Min granne här nere är ju elvis fantast! alla som bor här i byn vet vem han är, han kallas typ elvis! Så han spelar elvis där nere nu o sitter på sin balkong, o jaaa.... jag NJUTER! det är mysigt med lite elvis när man solar! hihih...
nej nu ska jag ut o sätta mig igen! det ända som hade fattats nu hade varit chicksen, o en liten utgång!! trevigt!
ha det fint,

Mina nya nagellack.. Tycker faktist dom fr...

Publicerat: 2010-05-19 23:05:26

img_0192 (MMS)

Mina nya nagellack.. Tycker faktist dom från HMs egna marke e bra , för 40spänn kan man inte begära mer! Men snygga blev dom! Eller vad tycks?


kräftan

Publicerat: 2010-05-19 23:01:47

åh! det doftar så himla gott ute, har varit ute med svante nu på nattrundan! o det luktar sommar! åh! jag njuter så himla mycket av det! Nu kommer sommaren!!
idag var jag o fuska lite med, åkte o sola så man får lite bränna! hihih! idag tog jag ståsolariumet! Oja det var skit obehagligt! fick lite smått panik, men det var ju som kajsa sa, man ser ju inte att man står trångt när man blundar! o det är sant! men det tog ju bra! jag är typ kräfta nu! O har fått hur mycket fräknar som helst, jag brukar få dirket när jag kommer ut men sen försvinner dom! men inte idag nu sitter dom där, ser nästan ut som jag är skitig!

jag ser ut som pippi typ, fast utan flätor o rött hår!



strömsladd

Publicerat: 2010-05-19 21:48:57
wiie! nu har jag köpt en ny strömsladd! skönt! så man kan hålla sin informerad om allt som händer på fejjan världen ordentligt! nej skämt o sido vad man känner sig lost utan sin data, jag skulle aldrig klara mig utan den!

har presic varit ute på en jogging runda, dock blev den inte lång för det börja regna plus att det mullra lite så det blir nog snart åska och då vill jag inte vara ute o springa! men vad skönt det är när man känner att pulsen kommer upp! riktigt skönt.. snart ska jag göra lite situps, o  sen ta en dusch o även måla mina nagler o lite sånt mys!


Har presic målat naglerna, så får sitta...

Publicerat: 2010-05-18 13:00:48

Har presic målat naglerna, så får sitta o vänta tills dom blir torra. Vår data är ju som salt död, vilket gör att min blogg blir lidande! Men förhoppningsvis i morgon får vi en ny sladd!!!! Tur man har en iPhone så man kan ha koll på läget ändå! Jag har ju min nytto vecka nu så ikväll ska vi ut med stavarna! Hoppas Tesse följer med? Igår när jag var ute med Svante så sprang vi vår lilla runda, jag var helt slut. Idag börjat jag klockan 14, konstig tid... Men det possitiva är ju att Svante inte behöver vara själv så mycket, o mamma slipper hämta han, o jag tycker det är skönt att slippa börja 11, för att jobba mellan11-2015.. Det känns ju som hela dagen är på jobb, nu hinner man ju vara hemma... Spontant undrar jag var fan våren är??? I Stockholm har där ju varit typ 20 grader, nu i några dagar! Man blir avensjuk. Nej nu ska jag sätta på mig lite kläder!?!


Ah, jag skrev ett jätte långt o bra inlägg...

Publicerat: 2010-05-17 12:08:24

img_6807 (MMS)

Ah, jag skrev ett jätte långt o bra inlägg på datan innan, o vad händer!!!?? Joo allt försvinner! O nu har hela  datan dött , för strömsladden är nog sönder tror jag! Nu börjar min jobbiga jobb vecka!! Jobbar hela helgen o så men jag klagar inte, har varit ledig nu i fyra dagar .. Så nu för man jobba lite :)  oj så trött jag var i dag, skulle gått upp klockan 8,men det gick bara inte... Så klockan tio kom jag upp men skulle lätt kunna sova mer då!!  Nu ska jag ta på mig o köra till jobb. Vi hörs.


godnatt

Publicerat: 2010-05-16 23:36:21
det gäller att ta vara på dygnets alla timmar som tesse sa nu när vi har varit ute o power walkat! Fy tusan det blev en timme med stavarna och det känns kan jag säga! efter vi kollar på wallander filmen så kände jag att det var dax för en pw. så ringde tesse o hon var inte så jätte sugen på det, men jag fick med henne det brukar annars vara hon som tjatar på mig, men iccke idag!  så nu har man gått i en timme plus gjort 100 situps här hemma! o nu har jag dushat så nu ska jag slänga mig i sängen brevid min lilla sötnöt!
GODNATT PÅ ER!

Jag säger som min farbror sa i går, när vi var där på kalas - hade jag varit borta nu hade jag nog kört hem! hahaha! han satt typ o sov i stolen! haha! så klockren komentar framåt småtimmarna!

fan! jag missa kosläppet idag! sorry!

mysdag...

Publicerat: 2010-05-16 19:24:03

.. blev det idag. jag o patrik har varit i väg en liten runda, sen åkte vi hem o prata med vår granne o gav henne en liten paket från svante! sen hoppa vi i myskläder, o titta på en film som var väldigt konstig. sen fick vi mat hemma hos mamma o ja. nu ska vi kolla på den nya wallandern!

jag har hunnit baka mitt i allt detta med, chockladbollar och havreflarn! måste ringa o berätta för min farmor att jag gjort havreflarn, hon brukar alltid baka det, o när vi är hos henne så äter vi alltid upp dom, o nu har jag bakat egna o dom blev bra! Mycket bra! Så nu är magen heeeelt överfull!
IMORGON börjar en ny vecka o då är det NYTTO VECKA, som gäller!
nu blir det en walle film!

over and out


hundpassning / spya!

Publicerat: 2010-05-16 10:54:54
kvällen i går var jätte trevlig.. det blev lite sent.. men svante hade passning av vår granne, jag frågade om dom kunde släppa ut han när dom skulle sova, men det gick iccke för sig att han skulle vara själv här inne i vår lägenhet, så han fick följa med in i deras lägenhet vilket svante tyckte var toppen, han fick en skogspromenad plus säkert mycket godis! hahaha! nej det är perfekt när man har hjälpsamma grannar!
kalaset blev lyckat, hade mycket trevligt!!

jag o svante intog soffan när vi kom hem för jag tyckte patrik stank gammal fylla! ( spya ) hahahaha! han blev lite åksjuk av min mamma! hahah hon är ju inte den bästa chaffören om man säger så! så när patrik kom hem så fick han uppsöka toan, väldigt snabbt! haha! det tyckte jag var lite roligt! mindere roligt när vi fick städa toan i natt! men som sakt det kan hända den bästa!

har presic städat här, o nu blir det en sväng till solariumet! + patriks jobb! ( vilket jag tycker är lite tråkigt! )
måste äta något med! over and out!

Nu blir det lite gille!!!  Här är min nya ...

Publicerat: 2010-05-15 18:25:30

img_0174 (MMS)

Nu blir det lite gille!!!  Här är min nya tunika, ja allt är nytt igentligen.. Ni får ha en trevlig kväll. Så får vi se om vi ses i dimman:D.


film!

Publicerat: 2010-05-15 14:12:26
åh, nu ska det bli film mys. Pappa hade köpt någon ny film en blu-ray ( stavning) o nu får vi inte i gång den. väldigt märkligt. Pappa som då är en prylbög, håller nu på att få panik. han klarar inte av när hans grejer inte går som dom ska! hahhaha! jag tycker det är lite små roligt! kul o hlra hans komentarer.

- nä. varför kommer där nu ingen signal ?
- nähe ? vad ska jag nu gå in på?
- vilket jävla skit!

Vi får helt enkelt se en annan film har jag då sakt nu dom senste 15 min, men NEJ! han ska få rätt på de! haha

regn!

Publicerat: 2010-05-15 10:14:08
regnar det eller ? Eh ja! Var ute med svante i morrse, det var min lott i dag. vi var helt genom blöta båda två..
Fy fan! när ska våren komma!? det undrar man verkligen?!
nu ska jag o min lilla mor åka o köpa lite blommor som vi ska ge till fölsegriarna i kväll, min faster o kusinvitamin fyller ju år!  det blev förresten en konjak till kusinvitamin. det har man ju alltid använing förr!
sen måste jag till familia o byta ett skärp på gina tricot! sen ska jag försöka kolla på en film.. det är verkligen film väder idag! åh! jag älskar det!

meningslöst

Publicerat: 2010-05-14 20:51:00
idag känns som en meningslös dag, har inte gjort något vettigt utom o tvätta o det var ju ingen större grej liksom. jag skulle ju följt med mamma o handlat o lite sånt, men presic när jag ska åka kommer patrik hem o jag kände att jag heldre ville vara med han. Han kom hem som en liten överrasking, jag trodde han skulle jobba hela dagen. jag ringde han när jag vakna vid halv elva, o fråga om han inte kom hem lite tidigare. men det kunde han inte. så då bestämde jag med min lilla mor. men nu kom han ju hem så det blev mysigt! vi har åkt lite runt o käkat.. varit en runda på hans firma (kul !!!!!!!). men det var bara ett litet tag!

nu sitter vi o kollar på talang, mindere roligt så jag fick in o blogga lite! nu blir det inga bilder på min shopping i dag heller. min kamera är borta, tror minsann den är hos tesse.
nej nu fpr jag återgå till min man.  over and out!

tvätt! / födelsedags present !

Publicerat: 2010-05-14 13:03:06

Idag skulle det bli stora tvättdagen, men.... jag vakna klockan halv elva o hade tvätt tid till ett bara, så det var bara springa ner i tvättstugan o tvätta det som skulle tvättas. åh. men det var skönt med en sovmorgon iaf! fattar inte hur jag kan sova så mycket. igår skulle jag kolla på film, o jag är en sån som sätter på en film o kollar. SOMNAR ALDRIG men jooo, nu gör jag de! hela tiden! fick se om slutet på filmen idag, för när jag vakna upp i går så var det bara efter texten som rullade.

nu ska jag åka till maxi o handla lite med min mamma, vi ska också försöka hitta en present till min kusin som fyller år í morgon. Hum... vi ska på lite gille där! MEN vad köper man till en 35 åring liksom ?! Som har allt, o vill inte ha något. tesse o jag tyckte björn borg kallingar, men det tyckte inte pappa. hahah! - kallingar?! Vem fan vill få det i födelsedags present ? Nähe! vi får helt enkelt komma på något.
nu f¨år jag nog ta tag i mitt hem här,
 
jag ska förresten lägga upp lite bilder på lite grejjer som jag köpt, har shoppat lite fina tuniker o så! Får se om det bli senare!
tack o hej.


FEL, HJÄLP SÖKES!!!!!!!!!

Publicerat: 2010-05-13 22:50:29

NÅGON SOM VILL HJÄLPA MIG DESIGNA MIN BLOGG!!!?


KVÄLL / GRANNAR

Publicerat: 2010-05-13 22:49:21

glömde skriva det innan, idag när jag o patrik skulle köra till byggmax så skulle han klart in på statiol o köpa snus o en pucko. iaf så jobbar vår granne där, så börja dom snacka om våra "trevliga grannar" som har stört hela huset. tydigen har dom flyttat nu, eller fyttat o flyttat... dom bodde ju där typ en månad, måste ha varit i andra hand ju. själva förreningen riksbyggen alltså hade ringt o klagat o så, så nu är dom väck! TACK GODE GUD FÖR DET!  o man märker det också tyst o lungt o inget bankade o bråk i trappen.. GOTT

nu blir det film, sen sova.

NÅGON SOM VILL HJÄLPA MIG O BESIGNA MIN BLOGG ?!!!!!!!!!!!!!!!!!


minnen :)

Publicerat: 2010-05-13 21:14:18

jiihaaa...

fy fan vad vi har fått fixat mycket grejer idag, lagt lister, o satt panel o sen har jag målat i köket! Känns så himla skönt att det är klart! Nu har vi krängt en pizza, o det satt fint! hhoho! Har presic lagt in blider på fejjan på min student o bal. fy vad tiden springer i väg.. 3 år sen jag tog studenten känns som i går när man kollar på 

bilderna!  Men det är det ju inte!
 


kväll

Publicerat: 2010-05-12 22:19:28

Godkväll..

ojoj.. Har hunnit med mycket idag, fixat iköket. bytat gradiner o nya växter i krukorna. blev skit fiiiiint! sen åt vi middag hemma hos mamma o pappa. mycket gott! sen åkte jag o patrik hem o skulle fixa o sätta upp nya lampa i hallen, blev bra. jag skulle vilja ha en till så det blir riktigt ljust i hallen, men jag märkte på både pappa o patrik att det inte var populärt,  ucsh, neej klabba inte med det sa pappa! så jaa..
sen skulle jag o patrik kolla på film, fick fyra nya filmer från LOVEFILM idag, ilove lovefilm! men patrik ville tvunget kolla på efterlyst, så jag gav mig för hans skull, o sen somnar han är det inte typiskt! hahahah! Men nu kollar jag på sandhamn, tycker det är lite små roligt svante ligger i mitt knä. mysigt :)

imorgon ska jag o patrik fixa klart allt skit här hemma! Med skit menar jag sånt som patrik säger att han ska fixa sen. det är typ lite lister o lite panel i köket o jaa ni vet. igentligen inga stora grejjer alls. men nu ska dom blir klara iaf!

nu ska jag mysa med svante.


SJUKER...

Publicerat: 2010-05-12 08:28:20
godmorgon!

Regnet öser ner. fy fan. o jag känner mig lite sjuk, ont i huvet o halsen.  usch! Jag tänkte jag skulle ta o SOLA efter jobb iag, måste fan gör de nu. jag är ju lika vit som våra väggar här hemma :P haha
nej det är fan inget o skratta åt.
nu ska jag köra till jobb!

Man drömmer sig gärna bort till detta idag! i maj förra året PÅ MALLIS!

.

Publicerat: 2010-05-11 22:01:22
Fåår bli ett snabbt inlägg nu med... hehe..
nu när jag kom hem från jobb börja jag fixa lite här hemma, tog bort gardinerna i köket, vet inte om jag ska skita i o ha några där.. blir mycket ljusare men känns ändå som om det fattas något. Skulle vilja ha typ en blå/turkos frans gardin. Men vet inte var man ska hitta de! Plus att jag skulle kunna tänka mig o köpa rosa vanliga gardiner o ha i sovrummet! Hum, vi får se. Svårt val!
nu ska jag stupa i säng...
undrar lite var dom NYA "trevliga" grannarna är, har inte hört dom på en hel dag! Fick lite information från min granne innan! hahah!! Jjaja.
godnatt.

Klädproblem

Publicerat: 2010-05-11 10:07:17
Blir ett snabbt litet inlägg nu, ska snart köra till jobb men innan dess måste jag ta på mig o fixa till mig lite!
har lite problem vad jag ska ha på mig idag ?! åh, man har huuuuur mycket kläder som helst men, ändå hittar man inget o ha på sig, Det är väl väldigt märkigt! Tror det är för att man jobbar med det, man blir liksom trött på allt så himla fort!
Ni får ha en nice dag!

.

Publicerat: 2010-05-10 22:25:52
                                                                 godnatt !

...

Publicerat: 2010-05-10 21:54:21
hello!

åh, nu har jag blivit förkyld. Ja, jag har ju varit de hela helgen, men haft annat o tänka på då! Men idag kom den på tanken så att säga! Nu jobbar jag bara två dagar sen är jag ledig! SKÖNT! Funderar på om jag ska ta en behandling imorgon, eller om jag ska skita i de eftersom jag är ledig sen. Med en behandling, så menar jag en brun utan sol kur! jag fick inte till det alls, sist jag gjorde det tror de var för att jag var torr, blev liksom helt konstigt, annars brukar de gå hur bra som.. o man vet ju inte om det blir fint väder nu i veckan o då ska jag passa på att vara ute i solen!
en annan liten fråga är ju om man ska gå ut på onsdag! Det är ju röd dag på torsdag, kan ju vara lite trevligt plus att jag har fri biljetter till tempel!

Ja, vi får se...

Jag är jäätte sugen på något, men vaaad? har käkat lite sorbeglas men vi ha något mer! Men ska snart sova så då är det iccke bra o käka massa skit! 

ny vecka, igen..

Publicerat: 2010-05-10 12:03:03
godmorgon,

Ja, äntligen ny VECKA! trodde aldrig helgen skulle ta slut :P Men nu är det ny tag som gäller!
Mitt största problem just nu är min granne, eller granne säger man det när dom bor under en ? Hum? Aja, där har ju flyttat in en kille, som värkar jätte trevlig. Var väl typ ett halv årsen han flytta in i ettan här under! Men nu har jag inte sätt han på skit länge utan bara tre unga tjejer som har varit där, o jag trodde ju att det typ var hans tjej kanske o hennes kompisar. Men igår när jag kommer hem från mamma o dom så ser jag att där kommer en mamma o en liten pojke med! jaja då förstår ja, en liten familj på 5 PERS som bor i en ETTA! o dom skriker på varandra o det bankar o slår i väggarna. Jag får PANIK!! igår bråka dom nog för då står pojken i "familjen" o slår in dörren o sen skriker dom på sitt språk så man hör det typ över hela huset! o då springer min granne som bor rätt över ut i trapphuset o frågar vad dom håller på med! ÅH, vilken kaos! O oftsat har tjejerna inga nycklar när dom kommer hem på kvällarna så då ställer dom sig o skriker utanför - MAAAAAAAAAMMMMMMMAAAAAAAA!! Fy fan! Vi får väl se vad som händer i kväll, jag vill inte vara hemma själv man vet ju inte vad som händer!

Nu ska jag ta på mig o köra till jobb, tre dagar bara sen är jag LEDIG! TACK!

Fy fan vilken heelg! Nu är det godnatt lig...

Publicerat: 2010-05-09 22:12:16

Fy fan vilken heelg! Nu är det godnatt ligger ner bäddad o ska sova NU! Over and out. Godnatt


Ungefär så här trött är jag nu, har varit ...

Publicerat: 2010-05-08 22:04:18

img_6807 (MMS)

Ungefär så här trött är jag nu, har varit bland den jobbigaste dagen i på jobb på vääääligt länge, eftersom kassan var helt död fick vi ta allt manuellt, skriva kvitto o allt.. Puhhh! Kom hem till mamma o dom o fick maten serverad den blev det soffhörnan, o nu ska vi snart åka hem o sova Patrik o jag! Vi är helt slut  han har också jobbat heela dagen. Tycker så synd om Svante han får vara själv mycket denne helgen, men mamma får ta han i morgon. Godnatt


.

Publicerat: 2010-05-05 22:58:19
hej hej, hemskt mycket hej!

jaha, då var det kväll igen.. tiden bara rinner i från mig känns det som.. Imorgon är jag ledig, fast på kvällen ska vi ha kurs på jobb så jag måste ta mig till stan o såå, känns lite tråkigt att det är på min lediga dag. men efteråt ska vi gå ut o äta lite o det brukar bli hur mysigt som!

idag när jag kom hem från jobb, så var planen att tvätta o städa lite snabbt sen kolla på film, som jag viste jag skulle få från LOVEFILM.. Ja o vad händer, jo jag kommer innan för dörren säger hej till svante <3, o ser att där ligger ett brev från lovefilm, yeees mina filmer tänker jag! o öppnar... DÅ HAR DOM LAGT I FEL FILMER I MITT KUVÄR!!! Händer detta mig!!! Åhhhhh! o det finns ju antaligen någon som har fått mina filmer o tänker detsamma som jag, fan! så jag fick åka hem till papps o låna en film därifrån som jag ska titta på nu, eller får se börjar känna mig lite trött..
patrik kom hem innan idag, han är förkyld o känner sig lite kass, så han hoppa i säng vid nio, tror han blev lite ledsen för att jag inte hoppa ner i sängen med han då eftersom vi inte sovit i hop nu två nätter'! så jag ska gå med svante sen, lägga mig brevid han... ska bli skönt o sova med han ikväll..

godnatt.

Är heeeelt slut nu! Efter min powerwalk. ...

Publicerat: 2010-05-04 23:25:41

Är heeeelt slut nu! Efter min powerwalk. Har inte gjort så mycket nu dushat o kollat lite på tv, eller ja kollat på tv enligt mig när jag är hemma själv är igentlihen sitta vid datan, har datan i gång o sitter o kollar på tv samtidigt. Hihi i morgon kommer Patrik hem, ska bli skönt inte kul o sova själv i sängen. Fast det finns ju en possitiv sak med att han är borta, jag kan ligga i mitten av sängen utan att någon blir arg, hihi!!!! Nej får väl ta ut Svante på en liten natt runda nu, sen får man göra sig redo för natten! Det är så konstigt jag säger att jag ska komma i säng innan elva men nu är den snart halv tolv o jag hat en del kvar på mina kvälls rutiner!! Haha!


godnatt, gott folk.

Publicerat: 2010-05-03 23:03:55
godkväll,

sitter o "päser" i soffan... har träningsvärk redan från min powerwalk imorrse. Så svar ja, jag är sjukt otränad! he, men men nu jävlar ska det röras på fläsket!
sitter o funderaar på vad jag ska gör nu om jag ska hoppa i säng eller om jag ska typ lägga en ansiktsmask... svårt val.
 jag vill fixa till mina nagler, någon som vet någon som är sjukt duktigt o kan gör det på mig på onsdag ? efter klockan 16.00.. haha! fan vill göra det men sen vet jag hur det är, tycker dom är fina första veckan, sen när dom börjar växa ut så tycker jag inte om dom mer! Men det är så himla fint nu till sommaren.. svååårt.
nu ska jag iaf, gå ut med svante, sen hoppa  ner i sängen..


hehe, hitta denne fina bilden... hahah! minnen <3


ny vecka.

Publicerat: 2010-05-03 12:09:37
godmorgon,

nu har jag hunnit med hur mycket som, gick upp vid nio, gick en runda med svante.. sen hem bytta om till träningskläder, gick en powerwalk med stavar! fy fan vad svettig jag blev. Det är detta som kommer göra att jag kommer i from till stranden. hehhe!  sen hem o börja städa, damma damsuga torka golv.. o nu sitter jag i soffan o dricker en kaffe! ska snart be ge mig till jobb..

Patrik är borta nu i tre dagar på kurs i göteborg, så jag o svante kommer vara hemma själv..! Känns hemskt o säga det, men tycker det ska bli ganska skönt.. bara mysa för mig själv liksom. Men klart kommer jag sakna han. denne veckan blir en sån vecka som vi inte kommer ses typ alls, han är borta nu i tre dagar, på torsdag ska jag på kurs på kvällen, på fredag jobbar jag kväll.. o sen ska patrik ut i helgen.. o jag jobbar hela helgen! Så på måndag nästa vecka blir allt som det ska igen :) Ja, vi ska nog överleva det finns ju telefoner!
nu ska jag ta ut svante på en liten runda, sen köra till jobb!

Köpte en ny matta i går, tror nog jag ska ...

Publicerat: 2010-05-02 23:26:26

img_6807 (MMS)

Köpte en ny matta i går, tror nog jag ska kunna trivas med denne. Hade köpt två nya på Ikea, men blev inte alls nöjd när jag kom hem, så jag fick köpA ny helt enkelt! Åh har legat i sängen nu sen typ halv elva, e inte trött.... Huuum.. O det blir ju inte bättre av att Patrik ligger o sover som  ett litet barn..  Fan vad jag gillar att mobil blogga, så himla smidigt. Bara att dra i väg ett litet inlägg liksom, blir så stor grej av det med datan ska man sätta i gång den, o då kommer du in på massa annat o sen glömer man blogga:p  nu får jag nog dra i gång en film.. Godnatt.