Ah.. Denne hunden går mig på huvet nu mera...

Publicerat: 2010-11-15 23:07:50

img_0585 (MMS)

Ah.. Denne hunden går mig på huvet nu mera! Han är fan mer busig nu än när han var valp! Sa till pappa här o  dagen, nu säljer jag han på Blocket... Så säger han - han får du betala för att bli av med! Hm ! Tack! Nej ska självklart inte sälja min bebis! Jag är mer eller mindre beroende av våra bästa år, den serien som går på 3 på förmiddagarna! Fan! Missa pogramet i dag eftersom jag börja tidigt! Undra om man kan kolla de på internet, troligen inte! En av dom bästa investeringarna jag gjort på länge är min inspelningsbara dvd! Herregud!  Perfekt man missar typ inget, förutom nu då, för när vi satte upp den nya tvbänken så drog vi bara ut alla sladdar, o nu har vi kopplat ihop det fel, så jag kan inte spela in, pappa får komma o koppla de rätt! Nu ska jag se vad jag ska ha på mig i morgon, sen hoppa i säng! Skönt att ha det gjort! Godnatt


Jaha, sitter o kollar på film. Har sett de...

Publicerat: 2010-11-12 23:16:46

img_0649 (MMS)

Jaha, sitter o kollar på film. Har sett den innan men här är inget annat o titta på! Har ont i min mage, vet inte om jag är hungrig eller om jag bara har ont helt enkelt! Åh, läste på fejjan innan att någon tyckte fredagar var överskattade, o jag får faktist hålla med!! Allt behöver inte vara så himla mysigt alltid!!! Undra vem som åkte ut ur idol, missa det! Hmm..


Tog en bild med min iPhone, nu presic på S...

Publicerat: 2010-11-10 23:22:18

img_0647 (MMS)

Tog en bild med min iPhone, nu presic på Svante så skulle jag titta på den, så upptäcker jag denne bilden, o några till! Hmm har inget minne av vissa som har tagits! Haha! Sen i fredags när vi var på pärlan!  Jaja.. Kollar på CSI, men känner att det är dax att dra sig till kojs!  Imorgon blir en lååååång dag! Ska jobba mellen 13 - 23 15! Men kommer säkert inte vara där i från fråns halv tolv! I morgon är det Väla vip kväll, kom dit för fan! Mycket bra erbjudande på hela Väla!  Ah, godnatt!


idag har jag varit på g!

Publicerat: 2010-11-09 23:21:27

Godkväll! Vilken dag detta har varit! Skit, hunnit med hur mycket som. Började min dag klockan 05.00.. Eller ja, jag var vaken då, patrik skulle gå upp så vi låg o snacka lite, o sen blev jag lite pigg så fick gå på toa, o ta något o dricka typ. Somna sen om, o gick upp vid halv nio. Tog en lång prommis med svante, sköönt fast det var kallt, tar man bara på sig så är det inga problem o vara ute! Sen åkte jag o pappa till ikea, köpte min byro som jag skullat ha nu typ i två veckor, blev en klädhängare med plus, lite lådor som jag har satt i mitt förråd! sen åkte vi till maxi o handla lite mat! Så nu ekar det inte där mer!

Har nu rensat mitt förråd! Fel o säga rensat igentligen men har vänt på mina hyllor som har stått på fel hål så man har inte kunnat ställa något på dom! Lagt ner sommar skor i lådor o även några av mina stövlar som jag vet jag inte kommer använda! slängt lite gamla lådor o så! fylla dock förrådet med mina gamla tvbänk plus hyllan som vi byttat ut! Men förhoppningsvis ska det ju säljas på blocket!

sen kom patrik hem o satte i hop den nya tvbänken, så blev vi ovänner, för han tycker inte vi skulle göra det idag utan kunde göra det typ i helgen eller nått när vi var lediga! Men iccke har jag köpt något nytt så vill jag ju ha upp det! det blev som jag ville! ( SÅ KLART) Men guuuud vad fint här är nu!


...

Publicerat: 2010-11-03 22:53:05
hola!

idag har varit en riktig slappe dag, har inte gjort mycket nytta, joo... jag har tvättat typ o damsugit det är nog det hela. Blev överlycklig när det kom två nya filmer som jag bara kunde mysa ner mig i!! Tror till och med jag o svante tog en liten powernap, hehe...

Åkte hem till mina kära päron innan, då visar det sig att dom hade den nya beck levande begravd! ÅH! underbart! Hem o tog en dusch, sen kröp jag o patrik ner i soffan o kollar på den, när det typ är en halvtimme kvar av filmen, så ringer någon från jobbet, o säger att det ligger grejjer för någon dörr där vakterna ska stänga på väla. patrik fick slänga sig i bilen, för han trodde det var något stort problem liksom, kommer dit då var det en liten skit sak som skulle flyttas! Patetiskt, vad väla vakterna o inte kunna lyfta på en liten bräda! Så patrik missa slutet på beck o jag fick titta själv, kul!  jaja! vi ska se slutet imorgon med!

nu blir det lite te sen ska jag hoppa ner i sängen! ;) Godnatt!

Äntligen kom regnet! Nu blir det film!

Publicerat: 2010-11-03 13:05:24

img_0638 (MMS)

Äntligen kom regnet! Nu blir det film!


Vilket grått väder det är! Men jag gillar ...

Publicerat: 2010-11-02 10:42:30

img_0637 (MMS)

Vilket grått väder det är! Men jag gillar det, det är mysigt.. Man kan gå in i soffan o bara mysa! Vilket jag älskar! Sitter o kollar på våra bästa år, o dricker lite te, snart ska jag ta på mig o köra till jobb.. Har inget o ha på mig, sjukt man jobbar i en klädbutik, o har inget o ha på sig! Får köpa en top när jag kommer till jobb! He...