.

Publicerat: 2010-05-05 22:58:19
hej hej, hemskt mycket hej!

jaha, då var det kväll igen.. tiden bara rinner i från mig känns det som.. Imorgon är jag ledig, fast på kvällen ska vi ha kurs på jobb så jag måste ta mig till stan o såå, känns lite tråkigt att det är på min lediga dag. men efteråt ska vi gå ut o äta lite o det brukar bli hur mysigt som!

idag när jag kom hem från jobb, så var planen att tvätta o städa lite snabbt sen kolla på film, som jag viste jag skulle få från LOVEFILM.. Ja o vad händer, jo jag kommer innan för dörren säger hej till svante <3, o ser att där ligger ett brev från lovefilm, yeees mina filmer tänker jag! o öppnar... DÅ HAR DOM LAGT I FEL FILMER I MITT KUVÄR!!! Händer detta mig!!! Åhhhhh! o det finns ju antaligen någon som har fått mina filmer o tänker detsamma som jag, fan! så jag fick åka hem till papps o låna en film därifrån som jag ska titta på nu, eller får se börjar känna mig lite trött..
patrik kom hem innan idag, han är förkyld o känner sig lite kass, så han hoppa i säng vid nio, tror han blev lite ledsen för att jag inte hoppa ner i sängen med han då eftersom vi inte sovit i hop nu två nätter'! så jag ska gå med svante sen, lägga mig brevid han... ska bli skönt o sova med han ikväll..

godnatt.

Kommentarer ♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback