Så, nu har jag fixat!! Åhh det blev så him...

Publicerat: 2010-03-31 22:18:24

img_6807 (MMS)

Så, nu har jag fixat!! Åhh det blev så himla fint på min balkong, o jag får såna fina minnen sen jag o emma satt o drack corona  o det var varmt o skönt !! Jag är faktist  lite sugen på en utgång i morgon , det sägs vara mycket folk ute då:) hum, får se hur det känns i morgon..                    Jag o Putte har haft myskväll i dag. Mysigt va, jag har snart druckigt en flarra rödvin, kände att jag behövde det idag.. Nu blir det lite film, vi hörs imorgon ...


Påskriset är på plats, och jag har lärt mi...

Publicerat: 2010-03-30 22:01:02

img_6807 (MMS)

Påskriset är på plats, och jag har lärt mig att MMS blogga! Fan vad nice... Hihi nu blir det sängen. God natt!


Svantis mitt lila hjärta!!!

Publicerat: 2010-03-30 21:56:28

img_6807 (MMS)

Svantis mitt lila hjärta!!!


trött

Publicerat: 2010-03-30 21:37:01
gud vad trött jag är idag! skit trött! Det märks att jag har jobbat sen i torsdags förra veckan! Men bara i morgon med, sen är jag ledig! ska försöka lära mig idag hur man mms bloggar nu tänkte jag! verkar iaf inte vara så svårt om jag nu har fattat det rätt, och det är mycket möjligt att jag har fattat det fel! haha.

den här olyckan som hände förra veckan, med den unge killen som dog tycker det är så himla hemskt! tycker så himla synd om familjen som får leva vidare med det i hjärtat! ucsh! sen tänker jag på min patrik som är ute o jobbar på byggen varje dag, en olycka händer så lätt. usch!

jag älskar dig, puttis!


tisdag

Publicerat: 2010-03-30 09:47:42
godmorgon!

Idag är solen här !! :):) Så himla sköönt! man blir mycket piggare!  ska snart bege mig till jobb!! och mitt batteri till datan kommer snart att dö! det får bli ett kort men intensivt inlägg! slutar klockan 19.00 idag, skönt! vi får ha en bra dag helt enkelt!

kväll.

Publicerat: 2010-03-29 22:29:51

det får bli ett litet inlägg nu.. är helt slut faktist! Det är tydligen påsklov nu för alla ungdomar! Kul för dom, ja även för mig för då kommer det lite folk till väla och då får vi o göra :) hihih ! i dag har vi hängt om lite i butiken, blev jätte bra!! perfekt! hehe!

åh! jag köpte nya bh;ar igår det är så himla roligt tycker jag!  jag känner mig så fin när jag sätter på mig ett nytt sett :) haha och även patrik klart :) hahahhahaha! nej skämt o sido!

vi prata om påskris idag på jobb, o jag är ju inte förr det! tycker inte det är särskilt fint! Men har nog ändrat mig lite nu! ska köpa lite grejjer o ha i det i morgon tror jag minsann!
nu ska jag gå med svante, sen blir det sängen ...
godnatt

blir en bild på mig o min fina syster <3


ny vecka, nya tag!

Publicerat: 2010-03-29 11:44:06

ii, man hinner med mycket om man kommer upp i tid ;P Skulle igentligen gått ner i tvättstugan klockan 07.00 i dag hade jag bestämmt, sen gå upp o lägga mig en liten timme till, men det blev dock inte så..men har iaf fått tvätta 3 maskiner, och städat lägenheten.. Fattar inte de, fast jag då jobbat heeela helgen, så blir här ändå så smutsigt hemma! det är bevis på att patrik smutsar ner som ett djur :0 hahhaaa!

sitter o avnjuter en Chailatte, o undrar var våren har blivit av ?? jag är ledig på torsdag, o då tänkte jag fixa min balkong, sätta ditt mina möbler o lägga på mattan o ja ni vet... plantera blommor.. fixa! o då ska de vara sol!

mitt andra problem är hur man bloggar från min iphone ? Hum, hur får man det till att funka ? ska försöka kolla upp det idag!

aja, ni får ha en goo måndag!



Nya tag igen...

Publicerat: 2010-03-28 20:10:07
Så ny blogg igen...
kom aldrig igång med den andra plus, att jag kände att namnet, var helt B!
Denne helgen har jobbat, segt.. men det gick ändå bra! igår hade jag lovat o köra tesse o sara in till stan, för dom skulle ut o partaya.. Men jag blev lite sugen när jag var med dom på deras förfest.. Så jag hängde på dom :):) dock körde jag men det blev väääldigt roligt att se hur folk blir när dom blir lite på lyset :) haha sånt märker man ju inte när man själv dricker, men vi hadr iaf roligt!! Så nu är jag ett levande bevis, på att man kan ha roligt fast att man är NYKTER!! hahha...!!!!
nu kommer jag iaf att lägga ALL focus på denne bloggen!
HA det gott!

Välkommen till min nya blogg!

Publicerat: 2010-03-28 19:37:03